Purple13 Umelike önceleri hemen cezbede kaynatıp ufak kavonaza mayalıyordum bir sonraki gün veriyordum. Şimdi 1 yaşındayız bildiğin büyük kavanozlara yapıyorum kendimize yaptığımızdan yani.
pitircik2019 Umelike pastörize süt ile yaparsanız her gün 200 ml hazır olanla yapabilirsiniz. Böyle zor oluyorsa 3 güne bir taze olmasını tavsiye ederim.
Ogullarinaasikanne Umelike hayir haftada 10 gunde bir mayaliyorum kavanozlara mayaliyorum ama. 1 lik veya yarimlik kavanozlara aciyorun zaten 3 kerede bitiriyor yarimligi mesela. Oyle olunca faha taze kaliyor
Umelike gulyasahin yanlız benim bebeğim 7 aylık daha yeni ek gıdaya başladık farketmez dimi yine de 3 4 gün verebilirim
Umelike nurelem canım daha yeni başladık tek öğün veriyorum şimdilik yoğurdu da daha denemedim zaten bir deniyim ondan sonra her gün yoğurt vermeyi düşünüyorum
Oykum26 Umelike bizde yeni basladik havus kabak verdim yarin patateste aira siz neler vermeyi udusunuyorsunuz. Sonrasinda meyve yerine yumurta ve peynir tattirmayi dusunuyorum en son meyve
nurelem Umelike yoğurt konusunda sıkımtı yaşıyorum bende günlük süt ile yapcam ama sürekli alma ihtimalim yok saldıracak kimsede yok ne yapcagımı bilmiyorum
Umelike Oykum26 canım ben ilk patates sonrasında sırasıyla havuç kabak bal kabağı verdim sonra ben meyvelere geçtim elma armut muz yoğurt şimdi deniycem bakalım