Kavinsmom Merictuna89 geçmiş olsun 💐 iyotla mı tedavi dediler ameliyat mı ? Uzak bir akrabada vardı adı enteresan geldiği içim aklımda kalmış
Ltblgrnk Merictuna89 merhabalar zaman geçmiş baya umarım görürsünüz düzeldi mi hastalığınız doğumdan sonra bende de çıktı
AsliuKaan Merictuna89 ben su an yasiyorum. Graves im, gozlerimde de tutulum var. Tecrubelerinizi paylasir misiniz? Ne kadar sure kac doz ilac kullandiniz? Bebegi emzirmeye devam ettiniz mi, bir sikinti olmadan? Tesekkurler simdiden.
Merictuna89 Kavinsmom teşekkür ederim şimdilik ilaç verdi bir süre bu ilacı kullanacağım takip edecekler. Ameliyat sanırım son aşama
Ltblgrnk esraogulcan şöyle ki çok strestliydim doğumdan sonra. Herkesi gönderdim evden biraz evde kızımla yalnız vakit geçirdim 10 gün falan işe gitmedim düzenli yemek yedim bol su içtim ve sonra kan verdm düzelmişti. Bana göre stres çok etkiliyo lohusa tiroidi demişti hatta doktor bana
Merictuna89 AsliuKaan merhaba thyramazol ilacını kullandım 1 ay sonra tsh değerim aşırı yükselince doktor bırak 1 ay sonra gel dedi sonra düzelmişti
Elifeliscaglar Bende de vardı graves 2 yıl önce ameliyat oldum kesin çözüm şuan hiç bir sıkıntım yok tiroidlerim tamamen Alındı sabahlar sadece bir hap kullanıyorum