Ggdefne 8aylık bir kızım var istediğini vermeyince veya alamayınca kendini sıkıyor kızıyor titriyor resmen bu normal birşey mi
Hsrt54 Ggdefne 7 aylik benim oğlumda öyle titreme yok ama sinirleniyo kızarıyo az önce yemek yedirmedi hep dagitmak istiyo koydum masaya hep dagitti rahatladi uyudu 😀
Perissmom Ggdefne benim bebeğim de bir şeyi istediği zaman kendini sıkıyor mosmor oluyordu 7 aylıkken falan, şimdi 10 aylık oldu neredeyse yavaş yavaş azalıyor o huyu
bebekzeynep Ggdefne benim kızımda 7 ay 20 günlük oda istediği olmaynca sıkıyr kendini bide garip kaln bi ses tonuyla bağırıyor 😊
Ggdefne Hsrt54 problem mi var acaba dedim kendi kendime kıpkırmızı yapıyor kendini burnundanda soluyor 😃
Hsrt54 Ggdefne izin verin dagitsin sofra bezi serip dagittiriyorum ben 😀 bi süre sonra sıkılıyo bırakıyo 😀 rahatliyoda ama dikkat edin agzina falan götürmesin 🤗
bebekzeynep Ggdefne sizin kızınızn uyku düzeni nasıl ben biKac gündür iyice uyutamz oldum bugün sadece 1 uyku yaptı gün boyu gecede böyle sürekli uyanyr sanki uykusunu almş gibi kalkmak istyr
Ggdefne bebekzeynep gece uyuyor fakat gece geç geçiyoruz uykuya 11.12sabahta 10da kalkıyor gündüz de 2,3uyku yapıyor ama bazen bi bakıyorum 15dk uyuyor bi bakıyorum 2saat değişiyor yani
ballikaymak Ggdefne peki iştah durumunda farklılık oldumu bnim kizimin iştah gitti bu aylarda normlami
ikbalmira1 Ggdefne benim kızımda 7 aylıkken bunu yapmaya başladı çok korkmuştum titreme falan olunca doktoruna sordum dönemsel bir gelişim göstergesi yaşına geldiğinde azalır ya da biter dedi şimdi 1 yaşında ve geçti
Ggdefne bebekzeynep gece ışığı kapatıyorum hamakta sallıyorum 5dk bidaha hiç uyanmıyor ama ben emzirmiyorum karnı acıktığı icin uyanıyor olabilir cnm