tosbigim11 2lokummannesiii valla tam 10 aylık olmuştu çıktığında heralde 😅 smdi ise 10 ay 15 günlük 🧿🌼
tosbigim11 aysenur_58 şükür salya olmadı akıntı felan ama eli ağzındaydı sürekli kayananam dişi çıkacak çıkacak diye her gördüğünde söyledi en son dedim artık yeter 6 aylıktan beri bekliyoruz hani 😂😂
Momsbabyy tosbigim11 Memleketime gitmeyi düşünüyoruz 2 3 güne ailemle yapabilirim diye şuan bekletiyorum ama gidemezsem bende 1 haftaya yapmak istiyorum nasipse🥰 O dediğinizi deneyeceğim bende anlamları ney peki tırnak makasının falan merak ettim☺️🙏🏻
tosbigim11 Momsbabyy Kur’an’ı seçerse alim olur dediler altın zenginlik de diğerlerini bilmiyorum yaaa 😂😂 durmuyordu kucağımda ağlıyordu pek anlamadım 🤭🤭🤭
Zeynebin-Annesi2731 tosbigim11 ilk disimiz çıktı şükürler olsun darısı çıkmayan bebeklerin başına ağrısız ateşsiz atlatirlar inşallah bu dönemi
tosbigim11 Zeynebin-Annesi2731 ooo hayırlı olsun 🌼 amin inşallah 🤲 bizim üst dişler de gelmek üzere 🤭
BombastikTurta tosbigim11 çok beğendim canım çok güzel olmuş Rabbim inci gibi dişler nasip etsin kuzuya😍😍