Rules cansugn ilk ilk sırada izlemediysen la casa de papel narcos Anne witch sherlock holmes Masum atiye Mındhunter the rain queens gambıt aklıma gelen beğendiklerim
Mom091 cansugn ben cennet mahallesini öneriyorum. Adını feriha koydum da iyidir yeni bitirdim beşinci kez falan. Şimdi yaprak dökümüne başlayacağım tekrardan😁😁 dön dolaş eski diziler🤓
PrensAnnesiiibal cansugn Harry Potter felsefe taşı zümrüdü anka yoldasligi Ölüm yadigarları 1 ve 2 benim en sevdiklerim bunlar
Gokcemsii cansugn Netflixte Şahsiyeti öneriyorum kesinlikle 🙏 Haluk Bilginer’in emmy ödülüne aday gösterildiği film 😂
akrep07 Gençlik/aşk temalı arıyorsan: Control Z Aşk 101 Love Alarm Meteor Garden Boys Over Flowers Duygusal diziler istiyorsan: Anne with an ‘E’ Macera/Aksiyon arıyorsan: La Casa De Papel Lucifer Black List Sherlock Holmes
Duce28 akrep07 Boys Over Flowers Lise zamanımda ki favori dizim ahhh sabaha kadar izler okulda uyuya kalirdim 😊🌹
Rules cansugn ay hemde çok güzel sımsıcak bir dizi ilk bölümlerde kız aşırı konuşuyor yoruyor ama sonraları sakinleşiyor pes etme 😂 bazen baştan izlemeyi bile düşünüyorum
Mom091 cansugn aaaa e bi de bayıl istersen feriha? Ay o ferihanın meymenetsiz suratı ve ölü bakışları her izlediğimde daha katlanılmaz oluyor ya☺️
Duce28 akrep07 çok güzel bir diziydi ya hatta arkadaşım lisedeyken boys over flowers izlemeyende neee bilim yaniii demişti geçen 😅