BuseBuglemKerem Kızlar şuan bebelac gold kullanıyoruz yaşadığım bir olay yüzünden 1 buçuk aylıkken sütüm kesildi 3 aylığız ama kilosu çok az ilerliyor aptamil’e geçsem nasıl olur acaba ?
ayca23 BuseBuglemKerem ben aptamil kullanıyorum memnunum kilosunuda alıyor.Ama sizin bebeğin beğenmesinede bağlı deneyin beğenip içerse kullanırsınız
Mevamer BuseBuglemKerem biz bebelacda iyi kilo almıştık doktorunuza danışın derim ondan sonra değiştirin mama sürekli değişince de tadını beğenmiyorlar
BuseBuglemKerem ayca23 sanırım bize bebelac gold yaramadı ama mama değiştirmekten de korkuyorum kusma falan yaparsa diye
BuseBuglemKerem Mevamer mamayı reddetmeye başladı cumartesi doktorumuza danışıcam ama bir süre aptamil kullanmıştık çok güzel kilo almıştı bir süre sonra kusmaya başladı o yüzden bebelac gold a geçtim
Mevamer BuseBuglemKerem bende bir çok sorun yaşadım hayla yaşıyorum kızım 40 günlük doktor yarayan iyi gelen mamayı bulana kadar devam dedi deniyoruz bakalım ne zaman durucaz
EsilaMs Bizde sma denemistik kilo almayinca aptamil kullanmistik cok guzel kilo almisti denemek lazim mama denemeyle bulunuyor
Berrrrrooooo Sma. Kullanıodm fakat kilo alını azdı bebeğim içmesi gerekenden az içiodu hippe geçtm gayett ii hem içerinden probiyotik olması ii
gulcezerenarslan BuseBuglemKerem 2.ayından itibaren aptamil kullandık kilo ilerlemesi falanda gayet iyi bi sıkıntıda yaratmadı🙏🏻