alpin-annesi Kızçeler allah rızası için yardım edin denemediğim krem denemediğim yöntem kalmadı geçmiyor bu pişik🥺 her baktığımda içim acıyor. Pişik için ne yapabilirim ? 🤦🏻♀️ Bezi mi değişmeliyim ?
Aley_ alpin-annesi Bezi bir boy büyük almalısınız sanırım lastik yerleri sıktığı için pişik olmuş. Nivea pişik kremi var bebekler için ondan kullanabilirsiniz çok çabuk toparlıyor.
Mom091 alpin-annesi trosyd denediniz mi? Benimde kullanmadığım krem kalmamıştı. Bu kremi kullanıp bezini değiştirdim. Ondan sonra düzeldi hemen
alpin-annesi mom0989 evet canım bacak kenarında 🥺 5 ay 17 günlüğüz yaklaşık 10 gündür böyle çok üzülüyorum denemediğim krem kalmadı işe yaramadığı gibi daha da kötü oldu 🥺
mom0989 alpin-annesi ek gıda verdiniz mi ? Canım 1 bez sıkıyor olabilir 2 ben pişiğe benzettim yakından resim çekip atar mısın ?
CemileF alpin-annesi bezini büyük alın. Yanlardaki iç lastikleri bir süre kesin. Bol bol hava alsın. Arko krem yeşil tüp tek geçerim. Fito da güzel. NOT:8 aydır alerjik pişikle mücadele ediyorum. Denemediğim krem yok.
Esmasultan Ah kuzum benim geçmiş olsun bezi sıkmış gibi birde ıslak mendil ıslak bırakıyor kurulayınnsonrasında hindistan cevizi yağı çok iyi geliyor
alpin-annesi Esmasultan 9 kilo bebeğim 5 numara bez kullanıyorum 🙁 hemen alıp deneyeyim inşallah iyi gelir 🥺🙏🏼
Aley_ alpin-annesi Bazı bebeklerin kilosunun yanı sıra bacakları daha tonton olabiliyor benim bebeğimin öyle ve sıkıyordu bende hep bir numara büyük kullanıyorum. Bir de lastiklerini çok bacak üzerinde bırakmadan iç tarafa gelecek şekilde bağlamayı deneyebilirsiniz daha iyi olur.
Satgiray alpin-annesi canım ben erkek annesi yim skmasın diye 6 buçuk kilodaki bebeğe 5 numara giydiriorum sanırım senin bez sıkmış
Aryamomm alpin-annesi ya cok gecmis olsun baya kızarmış ınsallah geçer o da rahatsız eder bebeği. Bez değişmek ins geçirir
Symynk Mom091 aynen benimde denemedim krem kalmadığı gibi kullandıklarım çok daha kötü yaptı benim kızıma da bu krem iyi geldi
Goktugveannesii Hangi marka bez kullandığınıza bağlı oluyor kimisi kalıbı küçük oluyor çok geçmiş olsun Rabbım şifa versin