Ozge_74 Merhaba 3 ay 10 günlük kızım var.Her akşam aynı saatlerde uyuma düzenini Sağlamak için ne yapmam gerekiyor tecrübesi olanlar veya önerisi olanlar yardımcı olabilir mi acaba
Eesay Ozge_74 banyo, loş odada masaj biraz muhabbet ben böyle yapıyorum, 7 aylık sayılır 8 buçukta uyuyor
Yesomm92 Ozge_74 merhabalar uyku düzeninizi oluşturmak için ayına göre ayakta kalma süresi önemli ve rutin. 3ay için 1,5 2 saat ayakta kalabilir
CilekRecelim Benimde 3 ay 8 günlük kızım var . Duş , emzirme ve uyutma ritüelimiz var tabi ki karanlık oda da yada loş odada hiç bir uyaran olmadan yapıyorum . Arada bir şaşsa da loş odadan hiç çıkartmıyorum. Ağlatmıyorum .
Ozge_74 Yesomm92 nasıl yani uyandıktan sonra 1,5-2 saat mi?o süre kadar uyanık kalıp tekrar uyuması mı gerekli her zaman için ?ama benim kızımın çok dengesiz iki uyku arasındaki süre 🙁nasıl düzene sokabilirim ki
Yesomm92 Ozge_74 ilk önce destekli olarak uyutup uyku düzenini oluşturun 1,5 yada 2 saat ayakta kalabilir daha fazla kalırsa yorgunluk oluşur