Betull41 normalde hic aksamaz adet olurum 19 gunde bazen en gece 21 gun de bir ama iki gun geciktim korunuyorum ama siri korkuyorum test alsam mi ne yapsam beklesem mi oglum daha 7 aylik bi akil verin nasil adet olabilirim neler yapayim neler iceyim😪
wafflee_42 Betull41 adaçayı, maydanoz sapı içebilirsin. Üstelik 2 gün gecikmiş benim her defasında 15 gün geç geliyor 🙄 Tabii düşüğe sebeb olabilir maydanoz sapı !
YigitAlpsMom Betull41 test yapmadan neden içiyorsunuz öyle şeyler hadi hamileyseniz düşük yapabilirsiniz maydanoz suyu falan zararlı
Betull41 wafflee_42 ay ilk defa geciktim o yuzden cok korkuyorum ya hamileysem diye dunden beri iciyorum maydanoz suyu insallah ise yarar ya
Betull41 Misterious tek care bekliyim yani icmiyim o zaman amydanoz suyunu bir daha 23 yasindayim coktum dusunmekten 😔
Betull41 YigitAlpsMom of digru soyluyorsun ya korktum bir an iceyim dedim keske icmeseydim aklima bile gelmedi zarar verecegi
Betull41 YigitAlpsMom biraz daha bekliyip pazartesi hala olmamissam gidicem teste insallah olurum ikinci bebegime de guna oglumada daha cok kucuk
Betull41 zeynnep hayir emzirmiyorum 4 aylikken sutum kesildi o yuzden korktum hic gecikmem cunku emzirirken bile gunune gun oldum ama dun gece testim negatif cikti hayirlisi