Mihrimah_20 Sevgili anneler, bebeğiniz için hangi kan damlasını kullanıyorsunuz? Birçok kan damlası kabız yapıyor. Kullanıp memnun kalan, içeriği temiz ve kabız yapmayan kan damlaları hakkında yorumlarınız nelerdir.
Arasannesi Mihrimah_20 ferrum kullandık herhangi bir sorun yaşamadık.geçen aydan beri de Ocean kullanıyoruz onda da bir sorun olmadı içerikleri de temiz
Balbocegimkizim_42 Mihrimah_20 şimdi bende bu konu ile ilgili post acacaktim tevafuk oldu resmen 🤗 biz dört aylık olduk sağlık ocağı üç gün önce kan damlası başlattı vegerafon verdi ama kabız yapabilir dedi vede yaptı 🙄 zaten devit 3 vermişti öncesinde ondada kabız olmuştu değiştik düzene girdi derken bu damlada aynını yaptı bende alternatif kullanabileceğim bir kan damlası arıyorum tavsiyelere bende açığım 🤗
Mehmethan76 Sağlık ocağı vegaferon vermişti bebeğimde kabızlık yaptı değiştirdik şuan ferrum kullanıyoruz kabızlık vs. bi sorun yaşamadık memnunuz
Mihrimah_20 Mehmethan76 ay vegaferon çok kötü yaptı bebeğimi huyunu bile değiştirdi, hemen bıraktık. Sidefer kan damlası kullandık oda kabız yaptı
Arasannesi Mihrimah_20 evet d vitamini de var demir ilacıda. Bız de her ikisini kullanıyoruz.Ocean Microfer olarak geçiyor bakabılırsınız demir damlası
Mihrimah_20 Balbocegimkizim_42 sağlık ocağının verdiği hiç bir ilacı kullanmayın derim içeriğide berbat. Neden veriyorlar bunu bebeklere anlamıyorum katkı maddesi var içeriğinde. Devit aynı şekilde katkılı içerik olarak. Doğal olanları tercih etmeniniz öneririm
Balbocegimkizim_42 Mihrimah_20 deviti bıraktık onun yerine welcare vitamin d’ye geçtik de bende anlamıyorum depolarda kalanları veriyorlar sanırım
Mihrimah_20 Mihrimah_20 Linamommg dördüncü aydan itibaren bütün bebeklerde kullanılması gerekiyor muş bu kan damlalarının Desteklemek amaçlı
Arasannesi Eniz1907 demir ilaçlarının hemen hepsınde hatta kullandıgımız gaz damlalarında da yazıyor.3-10 yaş.d vıtamınınde de yazar.yalnız 1 ml kullanılır der mersela.diğer markalara da bakın ki zaten ocean kullanan bır sürü anne var.doktor tavsıyesı
bself33 Mihrimah_20 merhaba ben maltofer kullanıyorum doktorumun onerisi ile çok memnun kaldım ayrıca içeriği temiz sgknin karşıladığı bir ilaç bu arada
MiyasEmre Bende vegaferon kullanıyorum ama kabızlık olmadı bizimkinde çok şükür. Sadece kakası daha katı ve siyah çok pis kokuyor o kadar. Neden veriliyor onuda anlamış değilim. Annem biz sizlerde hiç böyle şeyler kullanmadık küçücük bebeğe ne kan ilacıymış diyor sürekli.