kartalice38 Olric11 evde mezura var canım onunla yapıyorum santim santim gösteriyor boyunuda onunla ölçüyorum kilosunuda tartıya önce ben çıkıyorum kendi kiloma bakıyorum sonra bebekle çıkıyorum bebeğin kilosunuda öğreniyorum 😀👍🏻
Olric11 Hasev2707 bizim parmak ucu kadar kalmış çoğu kapalı yani d vitamini biraktık kontrol altındayız inşallah sıkıntı olmaz
Olric11 Ssmmrr çok şükür oğlum 5 ay 28 günlük oldu kafa gelişimi devam ediyor sutürleri büyüme devam ediyor çok geçmiş olsun arkadaşım
Ali_Han20 Olric11 geçmiş olsun canım, bilgim yok ama benim bebek kafası sert kapanmak üzere araştırmıştım. Kafa büyümesi devam ederse sorun yok yazıyordu
Olric11 Ali_Han20 oğlum 5 ay 28 günlük şükür bir sıkıntımız yok gelişimi devam ediyor. İki üç doktora gösterdim beyin cerrahisine 🌺 teşekkür ederim
Ali_Han20 Olric11 hala kapalı demi. Operasyon geçirmedi. Çok geçmiş olsun tekrardan iyi olmasına çok sevindim 👶
melikecakarr1 Olric11 benim de yiğenimin ilk 3 ayda kapandı, doktoru eğer kafası ayına göre büyüyorsa sorun yok demişti. Kafa büyümezse sorun görüyorlar sanırım bi doktoruna sorun isterseniz