Kayraklc Kizlar bebegim uykusundan surekli korkup sıçrayarak uyaniyor sizce normal mi yasayan var mi bu durumu birsey ugramis olabilir mi yardim edin basina gelen var mi
AselMiray Kayraklc sese duyarlıdır canım bizimkide öyle dışardan geçen araba sesine bile sıçrıyo giderek azalıyor
BaraninAnnesi Kayraklc acillik bi durum yok aslında. Neyse mod görürse değiştirir zaten neyse bebeklerin sıçrayarak uyanması norma sıçrayabilirler uykularında. Korkuyor olabilirler yada kendi elleri yüzlerine değiyor korkuyor olabilir. Normal yani
Miray-2020 Kayraklc benim kızımda bi kaç defa o şekilde uyandı uyuyorken hep okurum yatırdığımda da gider gelir okurum. Kuran ı Kerim var baş ucunda ordan hiç kaldırmıyorum.
Kayraklc AselMiray ses yokken yapiyor tam uykuya gececek korkarak sicriyor uyaniyor korkulacak bisey degildir demi aksamdan beri boyle
AselMiray Kayraklc hamileyken siz bi şeyden korktuysanız o yğzden de olabilir ben de hamikeyken arkamdan biri gelse tavana zıplıyordum korkudan kızımda öyleydi giderek düzeliyor,, bol ayetel kürsi okuyun başına kuranı kerim koyun
Merve_96 Kayraklc canım daha çok küçük sıçramaları normal bizdede oluyordu ki 5 aya giricez yine arada oluyo tabi eskisi kadar çok değil ilk 3 ayda çok daha fazla sıçramaları oluyor diye biliyorum kendini o an boşlukta hissediyor olabilir en ufak bir sesten bile korkup sıçrama irkilme davranışını gösteriyor olabilir benim kızım uyurken en ufak bir çıt sesine bile sıçrama davranışını gösteriyordu o zamanlarda endişelenme zamanla geçicektir
Miray-2020 Kayraklc ama bebek bu özellikle ilk aylarında sıçramaları çok normal dış dünyaya alışmaya çalışıyor. En ufak bir ses bile onun korkmasına, sıçramasına sebep olabilir. Endişelenmeyin
ryhnz uyandıktan sonra iç çeke çeke ağlıyorsa bi güzel okuyun. sarılın sürekli okuyun hiç eksik etmeyin. zamanla geçiyor.
Cnngn Kayraklc rüya goruyo olabilir canım bnmkide 9 aylık olucak rüyasında aglio bazende bağırarak aglio ama uykudan uyanmio mümkün olduğunca çocuğun yanında yüksek sesle konuşmayın ve yanında bagirilmasin. Çocuğa el kaldırıldığı için de oluyomus. Sinirli bakmayın ve baktirtmayin. Ani hareketlerden uzak tutun korkmuş rüyasında goruyo olabilir. Bn bu yüzden hocaya götürdüm hoca bana aynilarini dedi ve nuska vermişti