oldugrs1 Kullanan varmı dahiliyeci verdi demir eksikliği varmış emzirirken kullanabilirmiyim dedim evet dedi kullanan oldumu aranızda ☺️
Ata0905 oldugrs1 bu d vitamini. Emzirirken banada dahiliye doktoru verdi . Ama.demir eksikliği varsa başka bir ilaç daha vermis olmalı .
Betul35_52 oldugrs1 kendim için kullanıyorum dahiliye verdi.Bebeğime sağlık ocağı vermişti ona da onu kullanıyorum.
Elfazrnr Merhaba coledan d3 ( d vitamini damlası) emzirirken kullanabilirsiniz. Yalnız bebeğe ayrıca bir devit3 veya bu tarz damla veriyorsanız doktorunuza sorun. Çünkü sizin kullandığınız da ona sütten geçeceği için belki dozu fazla gelebilir.
oldugrs1 Elfazrnr evet işte kafamı karıştıran bu oldu dahiliyeci doktor kullanabilirsin dedi fakat çocuk doktoruna soramadım kafam karıştı
oldugrs1 Betul35_52 kaç damla kullanıyosunuz bizim kullandığımız sütten bebeğe geçiyomuş bebeğe ayriyeten kullanman için doktormu söyledi?
Elfazrnr oldugrs1 oldugrs1 kaç aylık bebeğiniz ? Sağlık ocağındaki ebenizi arayıp ona sorun en iyisisi bence
Elfazrnr oldugrs1 benim doktorum da bana Devit 3 vermişti sonra bebeğimin kontrolundeki çocuk doktoru bebeğime coledan kullanmam gerektiğini söyledi. Bende hocam ben devit kullanıyorum bebeğe de coledan kullanmam doğru olur mu dedim sen kullanma ozaman sadece bebeğe ver demişti bende öyle yapıyorum. Ama size verdiyse kullanın zaten sütten bebeğe geçıyor
Ata0905 oldugrs1 bebeğe de ayrıca prd 600 kullandık .Su an ben kullanmıyorum ama bebeğe devam ediyorum 11 aylık bebeğim. Türkiye’de genel olarak insanların cogunda d vitamini eksikliği var .