Mom089 Arkadaşlar 4 5 aylıkken sünnet ettiren var mı Ne gibi zorlukları var yada var mı Yardımcı olur musunuz Kaç güne iyileşiyor mesela Çok ağlıyor mu Randevu aldım ama gitmeden bilgi almak istedim Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için 🙂🌸
Mom089 Mom089 birde hangi doktora gitmek gerekiyor acaba Bizi çocuk cerrahisine yönlendirdiler ama üroloji ye gidiyormuş herkes 😐
Deletedmom9 Mom089 Ürolog yaptı. 3.5 aylıkken oldu sedasyon yöntemiyle. İlk gün zor oldu işk çişini yaparken falan ama ertesi gün aynı rutine geri döndük. 1 haftada da toparlardı.
Anaogul Mom089 2.5 aylıkken yaptırdık ne kadar erken o kadar iyi öyle düşün bende çok korktum ama geçti gitti ilk 2 gün çok zor çişini yaparken ama ondan sonra rutine dönüyor biz karton bardak koymuştuk rahat etmiştik kremlerini düzgün sürünce 2 haftada iyielsti
Annis-ogul Mom089 cnm bnm bebegim 40 çıkar çıkmaz ettirdik inanılmaz rahat ettij.cok bilmiş eşimin akrabaları once cok erken bebek daha bilmem ne dediler bn ettirdikten sonra iki kişi daha onlardan sünnet ettirdi bide bnde öneri istiyorlar utanmadan.cnm üroloji doktoru sünnet ettirdi
Deletedmom9 Mom089 Genel, lokal, gibi bir yöntem. Yarı baygın şekilde yapılıyor. Doktor en iyisinin bu olduğunu söyledi.
SweetPaw Mom089 5aylikti ürolog yaptı. Keşke daha erken yaptirsaymisim dedim çünkü çok hareketliydi o dönemler dönmeye bu kadar hareketlenmeye başlamadan yaptırmak onun açısından daha rahat olurdu bence. Ama yine de iyi ki yaptırdım diyorum. İkinci günun sonunda yara iyileşmeye başlamıştı dikişlerin düşmesi 7-10gunu buldu. Hafif sedasyon verdiler İlk gün çok rahatti. Doktorumuz icinci gün pansuman kendiliğinden idrarla vs düşmezse bizim almamizi açık kalmasını istemişti yaranın. Altını alırken falan hiç zorlanmadım oda huzursuz olmadı ama ben en çok pansumanı alırken zorlandım dokundurtmak istemedi o an yara yerine dokunmak onu çok huzursuz etti oğlumda en çok o zaman ağladı zaten onun dışında hiç hissetmiyorlar bir acı ağrı çok çabuk da iyileşiyor.
Mom089 SweetPaw bizimki daha dönmeye başlamadı ama hareketli bacaklar hiç durmuyor Baş edemem biraz daha büyürse Bian önce olsun istiyorum bende
Hotic Mom089 3.5 aylıkken yaptırdık biz de. Lokal anesteziyle ürolog yaptı. Sadece ilk çişini yaparken ağladı ilk gün zor geçti ama ondan sonra hersey aynı şekilde devam etti ben kesinlikle erken yapılmasını tavsiye ederim şu an 16 aylık olacak sünnet ettirdiğimi düşünemiyorum bile 😂
BombastikTurta fotoğrafı videodan aldım. Video çektirdim hemşirelere. Sedasyon yöntemiyle yapıldı. 3 ay 28 günlüktü. Ameliyathaneden onu aldiğimda ayakları buz gibi üşümüştü ve korkmuştu yanıniza kalın şeyler alın. Ilk gün ne olduğunu anlamadı ilk çiş yaparken ağladı sonrasında o günü yari uykulu geçirdi. Pansuman yaparken çok ağlıyordu korkuyordu elimle asla dokunmadım doktorun verdiği kremleri hep boca ettim üstüne pipisinin. Karton bardak kullandım bide 1 numara büyük bez. Genel cerrah yaptı bide. Tez zamanda iyileşir inşallah kuzucuk. Geçmiş olsun 😘
Mom089 BombastikTurta teşekkür ederim Allah razı olsun Size de çok geçmiş olsun İnşaallah hayırlısı ile atlatırız bizde 😇
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Mom089 5 aylıkken yeğenimi sünnet ettirmiştik. 1 haftaya iyileşti. Erkek bebek sünnet kilodu vardı bebek magazasi ya da tuhafiyeden alabilirsiniz. Biz sadece o pipilik kısmını kesip bezle sabitlemiştik uyurken de açıyorduk ki hava alarak daha rahat iyileşsin diye.
Mom089 Annis-ogul herkes ilk 1 1 buçuk ay baya rahat ettim yaptırdım da diyor. Geç kaldım diye korkuyorum 5 aylık bizim ki
Bireylulmeselesi02 Mom089 ben 3 aylıkken yaptırdım çok memnunum iyi ki götürmüşüm diyorum büyüdükçe daha zor emin ol
Annis-ogul Gorkemkc şuan da pandemiden dolayi hasta kabulu etmiyor çoğu yer acil ameliyatlar dışında ama arayarak da bilgi alabilirsin cnm
Gorkemkc Annis-ogul anladım çok teşekkür ederim pandemi kalktığında isteğe bağlı sinnet yapıyorlarmı acaba illaha özelemi gitmek gerekki
Annis-ogul Gorkemkc rica ederim. yok cnm yapıyorlar üroloji muayene olup gun verirler. Bn ozelde yaptırdım 20 dk surdu