eymeninefe Kızlar 5 aylık bebeğim var emziriyorum dün yemegini yapıp yemiştim çok sancılı gaz sorunumuz bitmişti .gaz yapar mı bu kadar çok
Aley_ eymeninefe Evet karnabahar gaz yapan yiyeceklerden biridir maalesef. Gaz damlası vs kullandıysanız ondan verebilirsiniz birazcık rahatlar, ya da bebek yağı ile göbeğine saat yönünde masaj yapabilirsiniz. Belki bunlar bir miktar rahatlatır.
MIRACAYAZINANNESI eymeninefe tabiki yapar benim bebeğim 7 aylık olcak 1 hafta sonra ben daha vermedim. Gaz yapar ahhh ahhh
melasya eymeninefe karnabahar bana bile asiri gaz ve sislinlik yapiyo.fazla yedirmeyin kimyon katin.9 aydan sonra verilmeli
eymeninefe MIRACAYAZINANNESI kendim yedim canım bu kadar olacağını hiç tahmin etmiyordum ya 1 aydır gaz sorunumuz yoktu :(
MIRACAYAZINANNESI eymeninefe yok canim bizim gaz sorunu 6bay bitince düzeldi 3 ay falan demeleri hikaye
Aley_ eymeninefe Emzirme dönemi boyunca her şeyi bol kimyon ile yedim. Çünkü ne kadar olmaz diye düşünsek de biz yetişkinlerde bile hemen gaz oluşabiliyor yediğimizden.