aimra Bebeğim 5 aylık, katkı maddesi ve şeker içermeyen kan damlası arıyorum ama pek bulamadım. Bulabilen ve kullanan var mı? Fiyatları ne kadar ve kaç ml? Yan etkileri oldu mu kabızlık veya iştahsızlık gibi?
Ebrcrkc aimra kan damlası dediğin demir takviyesi biliyorum dimi cnm.instagramda araştıran biri var onun önerdiklerinde yok katki nutrigen,myirom,purferro,fermix,floradiks bunlar önerdikleri yinede sende bı araştır tabi
Keziban aimra purferro ve sidefer de şeker var diye biliyorum nutrigen en çok tavsiye edilen ama toz şeklinde olduğu için 6. Aydan evvel kullanılamaz
Aybk aimra Purferro, fermix, floradix, myiron ve nutrigen ferromixin kimyasal ve paraben içermeyen kan ilaçları
aimra Ebrcrkc araştırayım insheallah, hiç yok mu bunlardan birini kullanan acaba? Ben biraz tecrübesizim açıkçası
ARZU83 aimra İçindekiler kısmında şeker yazıyor ama bize doktorumuz önerdi.Çok sorun olacağını sanmıyorum. Diğer kan damlalarında varmıdır bilmiyorum ama doktorunuza danışarak sizin içinize sinen damlayı değerlendirebilirsiniz.
Deletedmom345 aimra Yeni sürümünde şeker olduğu söylentisini duydum evet ama benim kullandığımda yok.
aliannesi nutrigen kullanıyorum içeriği temiz. ek gıdaya geçtiğimiz için toz halinde yiyeceğine katabiliyorum. daha küçükken sidefer kullanmıştım damla şeklinde ama bu daha katkısız diye buna geçtim şimdi