Antalyali Mesela biz aktivite etkinlik tarzi seyler yapıyoruz onun disinda koordinasyon oyuncagi bul tak bunları seviyor. Egitici kule mesela. Onun disinda haraketli kitap ile oynuyor. Birde saklama kaplari ile buyuk kucuk ogreniyoruz bu sekilde etkinlikler nesela kavanoz kapaklarina banntla sıkı bir sekilde oynamak istediği seyler mesela benim tokami sever onu yapistiriyorm bi kapaga baska kapaga kendi kremini sever oynamayi onu koyuyorum dikkat cekici seyleri kavanoz kapagina yapistiriyorm 10 tane falan oluyor acmaya calisiyor zorluyor buda zaman kazandiriyor. Onun disinda havuz toplarimiz vardi onlari asagi ortaya yukari seklinde bant ile duvara yapistiriyorm ayaga kalkip onlari uzanarak indirmeye çalışıyor yani bu ve bunun gibi seyler yapiyoruz genelde oyuncak olarak aktivite masasi yurume arkadasi onerildi lakin maleset disari cikamadigimiz icin alamadik. Siteden getirtmeyi guvenli bulmiyorm her hangi bi sorin olsa iade icin kargoya Gidemicem icin riske atmadm bendeboyle cozumler buldim ben yemek yaparken falanda tabak canakla.oynar 😂