Cansuu1 Kizlar oglum 5 bucuk aylik her uyku zamani geldiginde uyumamak icin aglamaya basliyor. Ne kendisi ne ayakta hicbir sekilde uyumak istemiyor. Bu ara aglarken bagirmaya basladi Siz de var mi boyle sorun?
thelake Cansuu1 4 aylığız bizdede var 1 saat uğraşıyorum uyutmak için bide kundakla uyumaya alıştı 4 ayda 🤪
Merveedd Cansuu1 7.ayına girmek üzere son bir haftadır uykusu gelince bağırmaya başlıyor bende nasıl geçicek diye kara kara düşünüyorum😳
Cinyurmirayveannesi33 Aynı durum bnde de var uyusada yarım saat sonra uyanıyor bu arada bnm kızım bu durumda oğlum yok . 5. Ay bitti 4 ay atağı olabilir
Esrasuleymanoglu thelake aynı durumdayımmm kundaksız asla uyumuyor ve kolumda sallıyorım,belim sırtım koptu 5 aydır
Cansuu1 Hndmtl ayy evet lutfen soylesin. Baska insanlarin yaninda daha da sinirim bozuluyo uyumucak bu cocuk aglatma diyorlar sanki keyfimden aglatiyormusum gibiii
thelake Cansuu1 bizimki her gece öyle bi yeri ağrıdığını düşünmüyorum çünkü sonrasında mışıl mışıl uyuyo bizimki valla parmağında oynatiyorlar bizi🤣
Sodya Cansuu1 bizim de 4 hafta ataği sanirim ayni durum bizde de var . Emerken agliyo ciglik falan bi garip . Stres oluyorum hic bi yere gitmek istemiyorum . Ozellikle kayinvalideme. 😒
thelake Esrasuleymanoglu bizimki hiç sevmezdi doğduğundan beri ama 4. Aydan sonra bebe değişti kundaksız uyumuyo valla bende ayakta emzirmekten yoruldum ama sırf memeyi bırakmasın diye direniyorum
Mlkbyk Ayyyy benm ki de 5 bucuk aylık resmen uyumamak için direniyor ağlıyor ne meme de ne ayakta ki biz güya sallamayı bırakmıştık😞😞