Bizim oğlan 3 aylıkken karar verdik yaptırmaya ama 7 aylık olana kdar hem pandemi hemde benım korkulardan erteledık 🥴 keske ertelemeseydım dıyorum. Biz dogdugu hastahanede yaptırdık sünnetini doktorunun onerisiyle. Hastane özeldi zaten şu durumda dewlete gidemezdım param olamsada bekelrdım yanı. Biz gittik ben heyecandan duramyorum . Bana işte cocuğun üzerini soymamı soyledıler montunu cıkardım battaniyeye sarıp aldılar kucagımdan ameliyathanee indik ben heyecandan ölücem kapıdayım ıceri almyorlar tabıkıde . O gitti içeri bana bi bakıyordu masumca ağladım o girince . Sonra bi ara bi kapı acıldı bu doktorların kucagında geziyor gülüyor onu görünce biraz rahatladım acıkcası. Sonra bi ses gelyor ağlama sesi o günde 4 çocuck sünnet olmaya gelmiş aynı saattlerde 😅 onlar büyüktü ve öyle ağlyolardıkı ben bebek ağlaması gibi duyyorum strese girdim :) neyse 25 dakıka sonra kucakta geldi bu içini çekıyor suratını gorsenız masummm masum 😄 benı gordu ağlamaya basladı doktoruda dalga gecti içeride gülyordum sen şimdi anneyi gördü ağladı diye🤓 şunu soyleyım benım ıcın sünnet 25 dakıkalık bı olaydı doktor dikişler kendlıngnden dusucekndedi ben nasıl tutalım felan dıyorum istedigin gibi tutup atablrsın dıyor 😅 o kdar rahatkı doktoru sargı feln yok acık :) vall 2 gafta oldu hala beklyoruzkı ağlayacak 😅😅😅😅 geçti gitti birdaha cocugum olursa 3 aylıkken yaptırırım tavsiyem beklemeyın bu kdar basit bi operasyonu abartıp dururmuşuz meger 🥰uzun oldu ya kusura bakmayın