Melisasbasi Cgdmltr93 kirmizibeyaz diye site var ordan aldim.en son ben uyguna 1 numarasini bidaha getirmediler 😵
Bilgihamile Cgdmltr93 hepsi buradadan buyuk indirimle almistik 1800 gram 143 liraya almstm hala kullaniyorm indirimlerr goz atin
Pnrmus Akakce ve cimri sitelerinden sorgulat canim orada en uygun fiyatlar cikiyor meshur sitelerin haricinde baska siteler var onlar daha uyguna satabiliyor. Hanibana kirmizi sepet kirmizi beyaz gibi siteler mesela
AnneBali_ Eczaneye sordum 150 bizim burda bi toptan market var ondan 96 ya aldım eczane amma katıyor arkadaş
Annee27 Cgdmltr93 hadi ya tuh takip edin ara ara gecen gun bg store diye bi siteden aldm daha uygundu sonraki alisimda stok yoktu bunda buldum asil hepsiburada da bi indirim vardi sansima son 1 adet kalmisti yok 10 kutu alirdim su kasim indirimlerimden artik gerek duymadikcada goz gezdiriyorum ben yok bulamiyorum😊
Lagertha Cgdmltr93 trenyolun hızlı marketlerine bak. geçen gün ordan aldım 1 numara 900 gram indirimli 85 TL yarım saatte geldi.
Gizemiray02 Cgdmltr93 bebelac goldü dün akşam aldım ceybebe sitesinden en uygun ordan buldum daha önceden sipariş vermiştim mamalar da bi sorun yoktu