Cinyurmirayveannesi33 Kızım 5. Ayını doldurdu bugün kontrole gitmedim daha en son boyu 62 cm kilosu 6 kg idi.. şuan bilmiyorum Sizin bebeleriniz 6 ayına girerken kaç kiloydu boyu ne kadardı ?👶💜
Cinyurmirayveannesi33 ilaydanurhvt Allah bağışlasın annesi.❤ bir tatlı kızda bizde var bakalım kontrolde ne kadar olmuşuz🙏 dualar mşnikleriimizle
Mucizem006 6 ay aşısında tartıldık 9 kilo 71 cmdi canım ama hiç 9 kilo gibi boğum boğum bacaklar kollar yok bizde kemikli bi yapısının olduğunu düşünüyorum öyle çokta cılız değilizde 9 diyibce herkes boğumlu boğumlu bi bebek bekliyo 😂
Cinyurmirayveannesi33 Mucizem006 Öncelikle bir maşallahda size 🙏 Ya aynı durumdan bende muzdaribim bnm kızımda kemikli sanırsam öncelik sağlık ama birazda toplu dursun istiyorum. Kilo iyi ama görünmüyor
Miniktavsan Mucizem006 çünkü boyu uzun🙆🏻♀️bende zayıfladı bu cocuk diyordum hep kendi kendime 71cm olmus boyu 8 kilo doktor boya gitmiş dedi kilosu gayet iyi dedi😊
Cinyurmirayveannesi33 BernaEkrem BernaEkrem Allahım bağışlasın.. darısı tüm bebişlere benim kuzucuğumada💜❤👶
Cinyurmirayveannesi33 bynduru kader arakaşı olsak gerek🙋♀️ bizde 2.950 doğduk 2.500 e sarılık tedavisinde düştük şuan kilosu 6 ama iyimi bilmiyorum
bynduru Cinyurmirayveannesi33 sadece anne sutu ile besliyorum doktorumuz iyi diyo zaten ac olsa durmaz diye dusunuyorum saglik olsun
Duru Cinyurmirayveannesi33 6. Ayda doğduğu kilonun iki katı olması gerekiyormuş. Maşallah senin bebeğin de öyle. O yüzden hiç kendine sıkıntı etme canım☺️ Benim kızımda 3 kilo doğdu. Küçük doğan bebek küçük gidiyor 😊
Cinyurmirayveannesi33 Kızlar şuan kızım 5 ay 1 günlük bu 6. Aya girdik demek oluyor dimi hâlâ bu konuyu anlamış değilim 🙄
DyguEla Cinyurmirayveannesi33 beş aylık oluyorsunuz altıdan gün alıyorsunuz evet ama altı aylık değil beş aylık diyeceksiniz yoksa bu ay ek gıdaya başlamanız gerekirdi☺️
Deletedmom10 Cinyurmirayveannesi33 6. Aydan gün almış oluyor ama üzgünüm 6 aylık değil 5 aylık bebeğiniz 😊