Kbrasahiinn06 Kızlar her bebek farklıdır ama ortalama olarak bebişler ilk kelimelerini kaç ayda söylerler sizinkiler ne zaman söyledi bir de ara sıra çıkan anne sesi tam kelime değil galiba değil mi bi anda öyle anne gibi çıkar ya hani 😂
Linaaaammm Kbrasahiinn06 aynı fikirdeyiz sanırım ben hep banane anne diyorum ama 6 aylığız geçen babbbba babba dedi sanırım ilk cümlesi o oldu üzgünüm 😂😂
Emineyilmazz Kbrasahiinn06 6. Ya da 7. Ayda papağan gibi basında baba baba dedik durdu bize baktı baba dedi . Baba diyor şimdilik 13 aylık 😂 2. Kelimesi gel gel (del del) hep hıınniii annni diye ağlıyor anne der gibi ama tesadüf mü bilmiyorum 😂
asz Kbrasahiinn06 valla benim oğlum 10 aylık anne dede ve tanımlayamadığım bi çok şey söylüyor ama bilinçsizce😂😂😂.anneanne bile diyor.tabii o da bilinçsizce.eşimde allahım ne olur bi kere de bilinçsizcede olsa baba dese diye söyleniyor..bende merak ediyorum ne zaman anne diyecek bilerek.
milasmommy Kbrasahiinn06 7 aylıktı anne demeye başladı. Şimdi ağlama dışında bir oyuncağa ulaşmak için yanından geçerken kucak istemek için acıkınca annnne yapıyo bağıra bağıra
Kbrasahiinn06 Linaaaammm ya bizde 5 buçuk aylığız ☺️ Sık sık konuşuyor musunuz bebişle ben pek baba demem hep anne öğretmeye çalıştım babasından duyduğu kadarıyla da baba demez sanırım 😂😂
Kbrasahiinn06 Emineyilmazz haha ilk kelimeyi öğrenince uzun mu sürer ikinci üçüncü kelimeler benim ilk bebeğim bebekde büyütmedim hiç yeğen falan bilmiyorum o yüzden 😂
Linaaaammm Kbrasahiinn06 ya aslında demedim de eşim uzaktaydı yurt dışında görüntülü aramalar da AA bak işte annecim baba burdaymış derken babası yeni geldi 3 ay ayrıydık çocuk şimdi hep baba diyor hayret bişe 🤣🤣
Emineyilmazz Kbrasahiinn06 ya valla bu bebeler o kadar Zeki ki rabbim nasıl yaratmış😍 aslında anlıyorlar sadece dile dökmüyorlar ilerleyen aylarda görürsün örneğin çekmeceyi karşısında 1 kere aç tamam gelip açar . O kadar meraklılar ki😂
Kbrasahiinn06 Emineyilmazz ay onu şimdiden gördüm 😂 ilgisini çeken birşeyin yerini öğrenmiş oraya gidince dolap kapalıda olsa da bakıp hareketleniyor oraya doğru 😂
Kbrasahiinn06 Linaaaammm ay gerçekten tuhaf ben o kadar anne anne diye etrafında dolanırken bir kaç kez duyup baba demesi beni de çok şaşırtır 😂
Arc1993 Kbrasahiinn06 biraz sabır annesi. Oğlum anneyi 11 aylık söyledi. Baba dede araba dedi sonra anne🤣 ama şu an 19 aylık hep anneeeeee🤣🤣
Arc1993 Kbrasahiinn06 siz bol bol konuşun, kitap okuyun, hep anlatın etrafını tanıtın. Onlar hafızaya alıyor bir anda söylüyorlar