Azranurr- Merhaba doğum yapalı 10 gün oldu, çok yok gibi ama yüzü biraz sarımsı geliyor bebeğimin. Her yeni doğan bebekte olur mu sarılık veya olmaması için ne yapabiliriz. Başından geçen tecrübeli annelerden cevap bekliyorum ❤️
Aselhafsa61 Azranurr- benim kinde olmadi canim ama bol bol emzir ac.kalirsa da sarılık olur her ağladığında emzir hele kilolu ise saat tutmaya gerek yok demişti doktorum kilolu bebekler zor doyar ağlayınca yedir diye
Aselhafsa61 Azranurr- sarılık olunca cok uyur canim zorla uyandırmaya calis ve yedir bol bol hayirli olsun Rabbım hayirli evlat eylesin ins 🌸
Vikvik Azranurr- aaa benim kızımda 10 günlük 😊 Allah analı babalı büyütsün. her yenidoğanda var sarılık. Taburcu olmadan bakıp gerekirse takip için çağırıyor doktor. Sürekli emzir sütün varsa kakayla atıyor bebekler sarılığı.
kubraozkan Ben sezaryen ile bebeğimi kucağıma aldım ve tecrübesizde olduğum için o ağrı ve halsizlikle ilk zamanlar emziremedim pek fazla ve sarılık değerimiz 13 olmuştu üst sınır 17 di doktorum bol bol emzir her memeni en az yarım saat emsin dedi ve şükür dahada yükselmedi kendiliğinden atlattık allah çok büyük böyle bi şifayı nasip etmiş bizlere anne sütünü bool bolll ver ben saat başı hep emzirdim iki saat bile değil her gık dediğinde meme verdim senee yap canım sürekli emzir
Azranurr- kubraozkan doğru söylüyorsun canım evet ne büyük mucize anne sütü. bende henüz daha doktor kontrolüne gitmedim 1. Ayımızda gidicez insallah sıkıntısız geçer. dediğiniz gibi 2 saatte bir emzirme yapıyorum alarm kurup gece kalkıp sürekli emziriyorum 🤲
kubraozkan Azranurr- ama eğer sarılık vsden şüpheleniyorsan ki ben çocuğum sararmış ama anlayamamıştım normal gelirdi çnkü tecrübesizlikden dolayı ablam yanımda yardım ediyodu o diyodu yükseldi galiba diye ve biz bir haftada iki kere değerini ölçtürmeye gittik sende öyle yapabilirsin bi ölçsünler de doktorun seni en doğru şekilde yönlendriri 1 ay çok geç geldi bana ama dediğim gbi bebişin durumuna göre hareket et
Deletedmom7 10 günlükse saat bası emzir patates ve yumurta yeme güneşli gümlerde pencere önüne koy gün ışığından faydalansın kabak tatlısı yiyebilirsin 🤭
Adel_liya20 Azranurr- bol bol emzdir merak etme geçer hatta sağ ver gerekirse bol bol ver sütünü emin ol geçer korkma benim kızda 1 hafta sürdü gece gündür emzdirdim sağdım öyle geçti
Minik1anne Azranurr- o oluyor kuzum çoğunlukla benim kizımda vardı en son 12 olmuştu ben hastaneye götürmedim birdaha yakasina yüzüklerimi taktım öyle bişey yapabilirsin kundak sarısı diyorlar çoğu bebekte 1 ayda çoğu bebekte 40 çıkınca geçiyormuş benim bebeğim 40 çıkınca geçti mesela kuzenimin bebeği 20 günlük sarılır var diye ışık altında yatırdılar şuan hala var yüzünde sarılık kendiliğinden geçiyor her saat başı emzirin ben öyle yaparak atlattık çok şükür❣