lalbg Merhaba Hanımlar. 50 günlük bebeğim var hala gece gündüzü ayıramadı gece neredeyse hiç uyumuyor. Bi arkadaşım kehribar kolyesi tavsiye etti ama bilemedim. Aranızda kullanıp faydasını gören oldu mu? Tavsiye eder misiniz?
Elactus lalbg biz kullanıyoruz 1 aydır ama bebeğim gece gündüzü ayırt etmişti halada öyle gündüzleri ışık vuran yerde yatır ve sese alıştır bence biz hep bu şekilde yaptık canım benim bebeğimde 3.5 aylık
Elifnisa20 lalbg benmde kızım 10 aylık 4 aylıkken almıstım bende takılı duruyo ama bi degısıklık yok hala uyku düxeni yok dişe iyi geliyo diyolar sürekli salyası akıyo bnde fayda göremedim pek bosa para gibi gelıyo 170 e almıstm bide indirimdeydi trendyolda
Ogretmen34 lalbg bizde ağız suyu akıyor diye hem bileklik bende kolye aldık ebebekten ama hiç bı faydasını göremedik
lalbg Elactus ya gündüz yapmadığım şey kalmıyor. Tv açık, ben sesli konuşuyorum, perdeler sonuna kadar açık ama uyandıramıyorum. Hatta altını açıyorum ama yine uyuyo. Bilemiyorum nasıl öğreticem. Doktor ilk 3 ay bebeklerde uyku hormonu salgılanmaz dedi.
lalbg Sehercik Ogretmen34 Elifnisa20 teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için sanırım yine hayallerim suya düştü😂