Aycaelifdfne Ilk yogurt verceksiniz ve 3 gun kurali uygulayarak ilerleyin alerjisi olup olmadgni bilmek icin ilk gun 1 cay kasigi 2.gun 1 tatli kasigi gbi ilerlemeniz grek
Tugkaninannesi Aycaelifdfne Ben yavaş yavaş dediginiz şekilde vermeye başladım ama ne verdiysem hiçbirini de sevmedi armut muz hepsinde ağzını sıkıca kapatıyor.normal mıdır acaba bu durum? Yoksa her zaman bu şekilde mi olacak korktum biraz
Anne Yoğurt, meyve suyu sebze püreleri. Ama porsiyon gunde kac kere vermeliyim sorarsan bilemiyorum. Bilenler yazsin :))
Aycaelifdfne Tugkaninannesi yeni tattigi icnde istemeyebilir ama her cocuk farklidr bnm kiz hc bsey yemiyodu cok sorun yasadm bnde
Deletedmom277 Tugkaninannesi kızım sebze yiyor ama meyve yemiyor mesela. Yoğurt deneyin kaç aylık bebeğiniz
Tugkaninannesi Aycaelifdfne belirli bir dönem mi yoksa yemeyen ne yapsanda yemiyor mu? Benim oğlum aslında iştahlı ama sadece anne sütüne. Napicam bilemiyorum
Tugkaninannesi Deletedmom277 beş buçuk aylik daha. Yavaştan başladım tadimlara. Yoğurt da verdim yemedi, muzlu denedim yine sevmedi. Daha küçük olduğu içindir umarım:)
Aycaelifdfne Tugkaninannesi yemeyince yemiyorlar kzim 3 bcuk yasnda hc bsey yemiyo ama her cocuk farklidr smdiden boyle dsunme bnce olmlu yonde dsun