Merhaba kızlar 4.5 aylık bir kızım var uyku eğitimi vermek istiyorum önce memede uyuyan sonra da alıp ayağımda sallayarak veya kolumda yastığın üstünde sağa sola sallayarak uyutuyordum kısa bir süre önce artık yavaş yavaş sallama işini bıraktık memede uyuyakalıyor bu da bir destek sallamadan memede uyuyakalmadan bir uyku planı oluşturmam şart yüzlerce uyku eğitimi sayfası inceledim bir sürü yazı okuya okuya kafayı yiycem bagdastiramiyorum hiç birini
1: gece ve gündüz beslenmesi =bu beslenmeler kaçla kaç arası öncelikle bunu öğrenmem gerekiyor çünkü gündüz 3 uyku yapmam gerekiyormuş
Sabah 7 de bebeğinizi uyandırın ve iki uyku arası 2.5 saat olmalı yazıyor daha çok uyursa gece fazla uyanırmis şimdi ben 7 de uyandırdım 9.5da uyuttum şimdi kaç saat uyumalı?
12.5 da öğlen uykusuna geçiş yapmam da lazım şimdi bebeğim 9.30 da uyursa 3 saat uyudu diyelim 12.5 da uyandı öğlen uykusuna yatiramiycam 🤔
3 gunduz uykusu oglen 12.5 dan sonrasini mi sabah 9.5tan sonrasinimi kapsıyor ayyyy iyice karman çorman oldu yine 😧
Dahası var akşam 7.5da banyosunu yaptırıyorum emziriyorum 8 gibi uyuyor sabaha kadar uyumuyor ki 10 da bilemedin 11 de uyanıyor emzirip yatıriyorum 12 de 1 de veya 2 de bir daha uyanıyor 4 de uyanıyor yani bunun çaresi ne gece 2kez besle diyorlar bu çocuk 10 kez uyanıyor memede emerken uyuyor bir oturtamadik her gün de aynı saatlerde uyanmiyor o güne göre belirliyoruz uyku saatlerini napcam ya yardım edin valla bayilcam