mom0989 Ben de soğuk buhar makinası var geçen sene hep kullandım. Şimdi peteği açtığım için bugün yine buhar makinasını açtım içerisine kullandığınız 1-2 damla yağlar var mı ? Mesela okaliptus, kekik, karanfil yağı gibi ?
Deletedmom76 mom0989 lavanta yağı hem burun açıcı hem rahatlatıyor uykuya cabuk geçmesini sağlıyor ⚡️
mom0989 damlahira valla yarıyor canım geçen sene kışın full kullandım kendim de dahi etkisini gördüm. Kızım bu gece daha rahat uyuyor demek ki çalıştırmamı bekliyormuş. Peteği açmamıştım yatak odası çok sıcak oluyor diye ama küçük hanım üzerini örtmüyor benim de içim rahat etmedi kısık ayarda dahi olsa dün açtım bugün kalktık ben yutkunurken zorlandım. Hemen çalıştırdım bu akşam. Odanın havası dahi değişiyor.
mom0989 Deletedmom60 yaaaa diğer araştırmalarıma göre bozulanı görmedim. Siz ne damlattınız ? Hangi yağdan
EslemDilan mom0989 bende kullanıyorum buhar makinesi ama içine herhangi bir yağ atmadım bozar mı diye düşündüm makineyi siz kullandınız mı daha önce sorin oldu mu
mom0989 EslemDilan canım bozmaz makinayı ben internette araştırdım zaten su tankının içine damlatacağız benim makinanın içi rahat yıkanıyor o yüzden kullananlarda olmuş. Siz yine de araştırın
mom0989 Lalinmoms ben doğmadan önce almıştım e bebekten şuan 209 TL yazıyor. Benim ki soğuk Buhar. Çok seçenekleri var açıkçası
Deletedmom76 mom0989 Buhar makinamız yok büyük cam kasenin içine kaynar su koyuyoruz 3 4damla lavanta yağı sıkıyorum hem buharla odaya karışıyo hemde rahatlatıyor
Deletedmom76 mom0989 yani deneyip anlamanız lazım buharla koku çoğalıyor 2 damla sıkıp bi deneyin az gelirse 3damla