BuseBuglemKerem 3 aylık kızım Mama yerken sürekli ağlıyor kendi geri ittiriyor biberonun delikleriyle ilgili bir sorun yok farklı mamada denedim ağzında da yara yok sorun ne anlamıyorum artık sinirlerim bozuluyor
Elifim61 BuseBuglemKerem Benim oğlumda öyleydi. Ben hem anne sütü hemde takviye mama veriyordum. Doktora sordum neden böyle yapıyor diye çünkü anne sütünü seviyor mamayı istemiyor mamasını değiştir demişti bana. Şimdi maalesef ki anne sütüm kesildi yok artık mamayada alıştı.
Bebegim_28 BuseBuglemKerem ben mama kullanmıyorum ilk 1 2 gün vermiştim az da olsa almıştı süt gelince bıraktım 20 gün sonra falan hadi o kadar para verdik takviye olsun diye mama vereyim dedim almadı emmedi biberona kendi sütümü koydum onu aldı sanrım sevmedi mamayı
Papatya BuseBuglemKerem Bebeğinizin büyük ihtimalle midesinde biriken gazı rahatsız ediyor. İçmek istemeyip kendini geri ittirdiği zaman kucağınıza alıp gazını çıkarmayı deneyin. Aynı şeyi bizde her emmede yaşıyoruz neredeyse. Kucağıma alıp sırtına pat pat yapınca gazını çıkarıyor ve sonrasında rahat emiyor.
BuseBuglemKerem Elifim61 benim kızım sadece 1 ay emdi yaşadığım bir olay yüzünden sütüm kesildi 2 aydır mama ile besleniyor alışmamış olması imkansız farklı mama da denedim tadını mı sevmiyor diye onlarda da aynı