Yesimlz henüz 5 ay olmuş doğum yapalı aslinda, vücut kendini 1 yılda ancak topluyor ama tabi abartmamak da fayda var. Gün icerisinde 6 öğün beslenseniz? 3 ana öğün, 3 ara öğün diye. Sabah kahvaltinizda yeşillik olsun muhakkak. Maydonoz, dereotu, semizotu. Bol zeytinyagli domates salatalık. Yanında çay yerine mesela tarçınlı süt. Hem yağ yakarken bir taraftan da sutunuzun kalitesi artmış olacak, daha doyurucu olacak. Ara öğünlerde, türk kahvesine izin varsa doktorunuzdan kahvenizin içine bir çay kaşığı hindistan cevizi yağı ekleyerek icebilirsiniz şekersiz olmak kaydıyla. Yanında belki kuru incir, belki hurma. Akşam yemeklerinde tavuk sote yapabilirsiniz. Yağsız. Zenginlestirip, içerisine; maydonoz, dereotu, sarımsak, kapya biber, soğan olarak. Ben genelde soteyi böyle yapıyorum. Gün içerisinde bol yeşillikli dev salata yeseniz sütünüzü de arttıracaktır. Böyle içerisinde ton balığı koyabilirsiniz. Sade yemek sıkıcı geliyorsa. İçerisine süzme peynir koyup kıvırcık marul salatası misal? İlla ki canınız biseyler isteyecek, malum emziriyorsaniz. İncir uyutmasi yapsanız? Şeker koymaksizin. Hem tatlı isteğinizi bastirir hem de inanılmaz süt arttiriyor. Bir de bol protein. Benim hayatım, peynir süt yogurt tavuk balık ile geçiyor. Kesinlikle hamur işi ekmek şeker yağ kullanmıyorum. Evimde bile yoktur. Yıllardır da 48-49 kilo sabitteyim. Bu tarz beslendim hep kendimi bildim bileli. Alışkanlık🤷🏼♀️ tabi insanlar yadirgasa da. Yazdıklarımın hiç biri sütünüze olumsuz bişey katmayarak vücudun yağ yakımı için metabolizma için olması gereken şeyler. Bir taraftan da sutunuzun kalitesi ve arttirmasi söz konusu olan şeyler. Tecrübeye sabit👍🏻🖤