Figen_ilter60 Kızlar bebeğim 16 aylık Boyu 73 cm Kilosu ise 10.400 Kiloya takılmam ama boyuna takıldım sizcede ayına göre kisa değil mi ? Ve boy için argivet ti sanırım adı bi şurup duydum böyle önerileriniz var mı ?
Hafsamira6983 Figen_ilter60 canim bence normal gayet. Kilosu da boyu da takmayın önemli olan saglik bide Kiz mi erkek mi bebeginiz?
17112020 Ikinz de cok uzun değilsiniz…gelişimi algisi konuşmasi iyiyse hiccc dert etmeyin..herkesin cocugu bir degil
Zeynaa1 Figen_ilter60 canım seni etkilemek istemem ama başımıza geleni söylüyorum daha sonuca bagalayamadik ama benim kızım 13 aylık boyu 70 cm kilosuda düşük ama doktor lar boyu kısa dedi şuan sebebi araştırılıyor şüphelendikleri biseyler vardı onlara baktılar bence sen bir doktorla gorus bende önce eşimle benim boyuma göre normalmi diyordumda ama normal değilmiş ben 158 eşim 177
Figen_ilter60 Zeynaa1 hm anladım canım çok sağol pandemi den dolayı doktora gitmedim ama gitmeyi düşünüyorum
Zeynaa1 Figen_ilter60 kilosu yerinde ama boyunu bir sor canım normalse için rahat etmiş olur bişey de varsa önlemi alınır
Arc1993 Figen_ilter60 minyon biraz sanırım. Persentil tablosuna göre doktorunuz ne diyor önemli olan o. Kaç cm doğdu bunlar da önemli