tavsannesi Hanimlar kansizlik sonucu kan damlasi kullananlar degerleriniz sadece düşük diye mi baslanildi yoksa sınırın altinda miydi? Mesela sınır 10.5 benim oglum 9.5de diger degerlerinede bakinca anladigim kadariyla kansizligi var doktor randevumuz sali merak ettim biraz 😓😓
Deletedmom277 tavsannesi 9.5 değerindeyse kan değeri normalin altında. Bizimde 9.3’tü düşük demişti doktor
seldaselda28 tavsannesi bizimde alt sinirda doktor mecbur baslayacagiz dedi.Ama kabizlik yapiyor kan ilacı da ne yapacagim hic bir fikrim yok.haftaya 5 ay kontrolumuz var tekrar soracsgim.
Tried1234 tavsannesi benim kızımın kanı 11.2 çikti gayet normal ama bir yaşina kadar damlalara devam dedi günde 9 damla veriyorum kan ilacı
tavsannesi Deletedmom277 peki kan ilacini mi degistirdi ,başka bisey mi verdi benim oglumun kilo alamama sorunu vardi aslinda tahlili o yuzden yapmistik
Deletedmom277 tavsannesi demir düşüklüğü iştahsızlığa sebep olabiliyormuş. Evet ferrum sanol şurup verdi
tavsannesi Deletedmom277 Tried1234 seldaselda28 bizimde ilaca baslar buyuk ihtimalle ama dis atesinden beri surup iciremiyorum insallahhepside toparlanir , kilosunu dengelememiz lazim cunki