Alyamira Kızlar 35 günlüğüz göğsüm çok acıyor önce uçları yara oldu bu seferde sol göğsüm hep sis çok acıyor ne zaman geçer ?
0401emir Alyamira benimde gogsum yara olmustu lansinoh denedim olmadı taa en başında silverette gümus kapakları almadgm ıcın cok pişmanım onların sayesınde guzeldı goguslerım tavsıye ederım
Nilperininannesi Alyamira lansinoh ve philips avent gogus kalkani kullanin. Eger sislik var ise pompayla sagin yoksa mastit olursunuz.
Sericandal Alyamira emzirmeden önce sıcak uygulayın memenize sür kanalarını acar emzirme sonrasındada soğuk uygulayın.
Sericandal Bebeğinizi emzirin o emdikce düzelir yada sütünüzü pompayla sağın. Süt birikip tıkanmış olabilir Ateşiniz varmı
0401emir Nilsmomy hastahane tipi sağım makinaları gögüsü iyi boşaltıo bence bir dene birazda olsa rahatlatır.
Elifarass Hastaneye gıdıp sagdırın bence cok faydasını gorceksınız ucretsız sagım yapıyolar gogus pompası alıp sagarsanız eskı halıne donecektır kesınlıkle ben oyle denedım
hlyeylul Evde birisi varsa mutlaka ılık duş al canım sonra sağ göğüslerini. Dondurucuna lahana yaprağı koy o donunca al göğsüne koy. Bi de evde haşlanmış nohut varsa dondurucuda birazını al bi buzdolabı poşetine koy ve o göğsüne onunla masaj yap bunun videosunu ebeayse sayfasında ınstagramda bulabilirsin.çok geçmiş olsun 🙏🏻
Senayemre Benmde öyledi canm sag gögsüm öyledi ve hala öyle yavaş yavaş düzeliyor sagıyorm ama birden düzelmedi