Sisi Merhaba kizlar. Yerlerinizi ne ile siliyorsunuz? Bebegim daha 4 aylik ama simdiden emekledigi zaman yerlerde gezecegi icin aklima takiliyor. Sizler nasil temizliyorsunuz emekleyen bebis anneleri🤔🤔🤔
tgc Sisi en iyisi beyaz sirke 👌günde 3.4 kere silerdim emeklerken şimdi en ufacık toza dayanamaz ayağına birşey deyse huylanir 🤷
Ege Civcivimm katı olan arap sabununu suya karıştırınca hemen eriyor zaten, beyaz sirke ya da evde hangisi varsa bir kaç damla damlatıp siliyorum ben temizlik maddesi kokan malzeme kullanmıyorum böylesi bana daha sağlıklı ve hijyenik geliyor👍🏼
aliannesi ya peki elle mi siliyorsunuz vileda falan mı? bende silva mop var normalde günlükte her zaman deterjan vs kullanmıyorum ama emeklerken ben de kullanıcam da nasıl silsem diye düşünüyorum
Babyboy Sisi haftanın iki günü siliyorum buharlı makinem var elektriğe bağlıyorum %99 bakteri yok ediyormuş haftada bir kere onunla siliyorum bir kere de elimle eğer yorgunsam mopluyorum
Ipekbocegi Babyboy merhaba bende buharlı temizleyici alacagim deterjan alerjim var sadece su ile calisiyormus hangi marka kullaniyorsunuz ?
Gecesmom Soop baby temizleyici 👍🏼 İçeriği çok temiz bebeklerin hassas bünyesine uygun. Benim oğlum parkeleri bile yalıyor 😂 o yüzden bayağı araştırmıştım bende zamanında
Gecesmom Kuzuma hayır yaşamadım böyle bi sorun acaba fazla kullanıyor olabilirmisiniz ? Firmayla iletişime geçin bence
Kuzuma Ipekbocegi evet firmayla bi görüşmem lazım fazla kullandığımı sanmıyorum yine de daha az koyup bi deneyeyim önce 🧐