bktss merhaba herkese, bursa da ilgili bi çocuk doktoru arıyorum özel de, böyle bizi detaylı yönlendiren ilgilenen, varmi bildiğiniz böyle bi doktor
ArasAybarsMoM bktss hayat hastanesi erol comart ben dogdugundan beri ona goturuyorum cok ilgili guler yuzlu oglumun yeni dogdugunda yogun bakimda yattigi zaman doktoruydu onda devam ettik
HafsaNur_ElifLina87 bktss Esentepe hastanesi Pınar kanlıoğlu o kadar ilgili ve bilgilendiriyor herşeyde çokta Güler yüzlü
Seraysarp ArasAybarsMoM aa bende şimdi yazdım bizimde doğumdan beri Erol bey bakıyor yoğun bakımda kalmıştık o zamandan beri oğlum ona emanet ne zaman doğum yaptınız ☺️
ArasAybarsMoM Seraysarp ben 9 temmuzda medicana da dogum yaptim ama orda 3. Duzey yogun bakim kuvezi dolu diye hayata sevk ettiler yavrumu yani tamamen nefes alamiyordu 15 gune yakin kaldi doktor beye gece bile msj atiyodum bebegim nasil diye beni cok sakinlestiriyordu sagolsun siz ne zmn dogum yaptiniz
Seraysarp ArasAybarsMoM bende 20 ocakta doğum yaptım bebeğim yoğun bakımda kaldı 12 gün gerçekten Erol beyin verdiği rahatlık sayesinde hep içim rahattı sakince yaklaşımı asla beni korkutmuyor herşeyi sakin Güler yüzle anlattığı için çok memnunuz ☺️
ArasAybarsMoM Seraysarp belkide karsilasmisizdir ben her ay goturuyorum bazen 15 gunde birde goturdugum oldu aşi zamanlarina denk geldiginde
Kara-Kuzum Seraysarp merhabalar bende 23 ocakta doğum yaptım benşmde bebeğim yoğun bakımda yattı bir hafta büyük ihtimal karşılaştık sizinle
Seraysarp ArasAybarsMoM olabilir bizde 7 aylık olana kadar her ay gittik şimdi 3 ayda bi gidiyoruz 20 ocakta gidicez tekrar ☺️
Kara-Kuzum Seraysarp evet hatta bütün gün orda oturuyordum bizim emzirdiğimiz odada soyad olarak çağırılıyordu hatırladığım bi seyhan bebek bi kanbur bebek vardı ben vardım birde ikizlerin annesi vardı😊
Kara-Kuzum Seraysarp bizim ki özen bebekti siz tam hatırlamıyorsunuz galiba beni ama ben sizi iyi hatırlıyorum bazen anneniz ile bazen eşiniz ile geliyordunuz sizde her emzirmede oradaydınız hatta😊
Seraysarp Kara-Kuzum evet valla hatırlamanıza şaşırdım ben hatırlayamadım sizi görsem belki hatırlarım ☺️
Kara-Kuzum Seraysarp özelden isterseniz adınızı soyadınzı tam olarak yazın instagramda ekleyeyim hatırlarsınız belki😊