Selcanecrinn Hanımlar rezeneyi nasıl yapıp içmem gerekiyor ne kadar su ne kadar rezene koyacağım birde bugünde 1 bardak kimyon kaynatıp içtim 2 kaşık bebeğime verdim 1 bardakta rezene içsem bişey olur mu 2aylik bebegim
Minikdipsy Selcanecrinn bende bebeğime iki kez kimyonlu su verdim doktorum kesinlikle verme dedi beyni olumsuz etkiliyormuş canım bilgin olsun
Zumraa12 Selcanecrinn rezene çayımı sallama alıyordum bir baksak sıcak suya koyuyorum yarım çay kaşığı da kimyon ekliyorum demlendirip içiyordum iyi geliyordu bebeğe verme zararlı diye biliyorum ben
theAna Selcanecrinn bir aylık oğlum var. Ben bir kupa kaynamış suya bir çay kaşığı tane kimyon bir çay kaşığı rezene katıp demliyorum akşam içiyorum. Faydası oluyor bu şekilde.
Rukiye55 Selcanecrinn ben rezeneyi çay bardağına iki çay kaşığı atıyorum şoguyunca içiyorm kimyon da içebilirsinz bsey olmaz
Selcanecrinn Minikdipsy ya oylemiymis internette araştırdım aslında gaz için çok etkili ve bugün gerçekten 2 kaşığın faydası olmuştu biraz
Selcanecrinn Zumraa12 bende vermeyeyim kendim içeyim artık çok gazlı bebek ve hiç damlanın faydası olmuyor malesef kimyon biraz fayda etmişti
Zumraa12 Selcanecrinn dene canım iyi geleck arada günde iki kez de içiyordum ve her emzirme sonrası gazını al uyusa bile
Busraata Selcanecrinn bebeğe verme kendin iç cabm bağırsaklarını tembelleştirir,kimyonla rezeneyi karıştırıp ben göz karari yapiyorum ya o an çok gazlandiysa fazla atiyorum kimyonu
Selcanecrinn Gokcen_26 kimyonu bir çay kaşığı yaptım içtim bugün çok gazlanirsa bir daha tatlı kaşığı ile yapıyım sağol canim
Selcanecrinn Zumraa12 tam 2 aylık canım kızımda çok gazliydi benim oğlumda çok gazlı hiç durmayan bir bebek 😬😂
Happydef Selcanecrinn kimyon ve rezeneyi beraber demleyip içebilirsin birer tatli kasigi koyuyorum 1 kupaya gunde iki kere iciyorum