oglusunannesi Merhaba anneler. Bebegim 1 aylik ve cok fazla kaka yapiyo bazen yapamiyo cok sıkıyo kendini birkac gündür de cok fazla yapiyo yani gunde 10 kez falan yapiyo sanirim acaba bu bir sorun mu cok acemiyim aşırı tedirgin oldum normal mi acaba bu durum?
ezgigksn oglusunannesi 10 fazla kilo alımını takip edin bana da normal demişlerdi doktora götürdüm kilo alımı durmuştu 6 taneyi normal sayıyorlar. Bebeğim de alerji olduğu ortaya cıktı.
Mirac_momm oglusunannesi bnm bebeğim de öyleydi götürdüm dizaneteri olmuş doktor dedi damla ve antibiyotik yazdı şuan biraz düzeldi zaten doktorlar 8 e kdr normal kabul ediyorlar ondan sonrası sıkıntı bı git derim doktora
ezgigksn oglusunannesi hayır yoktu 2. Ayından sonra başlamaya basladı mukus kan vs sadece 10 kaka ve fazlası oluyordu kilo alımı da durmuştu zaten.
oglusunannesi Mirac_momm kakasi normal miydi bi de oyle bi taniyi nasil koydu kan falan mi aliyolar nasil oluyo acaba
Mirac_momm oglusunannesi kakasi normaldi ama çok fazla yapıyordu yiyordu alttan çıkarıyordu doktor kan ve gaita aldı dizanteri olmuş dedi kanlı ishal oluyor oda kan falan yoktu ztn gizli olurmuş damla ve antibiyotik verdi bı hafta kullandık düzeldi 7 8kfr yapıyordu onuda normal dedi tekrar gaita verdik bugünde laktoz yüksek çıktı onada kaka sümük gibi değilse kusma da yoksa pişik de yoksa popoda sıkıntı değil dedi ama varsa dedi diyet Mama vericekti sizde bu gidin derim
ezgigksn oglusunannesi hayır ilk başlarda yoktu. Bebeğim 2. Ayına geldikten sonra kan mukus başladı. Dediğiniz gibi 10 ve üzeri kaka vardı başlarda
oglusunannesi ezgigksn anladim bizim duzenli olarak her gun o sekilde olmuyor bazen cok sık yapiyo bazen zorlaniyor gunde 4 falan ancak oluyor biraz takipte kalayim bakalim bugun asiya gidince tartıldı kilo alimi iyi cok şükür
ezgigksn oglusunannesi iyi Çok şükür 🙏🏼 mesela o yoğun kaka zamanı ne yediğinize dikkat edin hani alerji varsa anlamanız daha kolay olur.
Mirac_momm oglusunannesi sümüksü mu uoksa normal.mi bide böyle renk sarımsı yeşilimsi ve tane tane mi
MotherQueen oglusunannesi canım benim 4 aylık hala öyle çok çabuk sindiriyor her bezi kakalı artık pişikten kurtulamıyoruz günde 15 kere alt alıyorum gına geldi ama normal diyor doktorlar anne sütü alıyorsa günde 10 kerede yapabilir on günde birde yapabilirmiş
Zeynonunannesiiiii oglusunannesi benim kızımın bir buçuk aylık olunca günde 10 dan fazla yapmaya başlamıştı.şöyle söyliyim emdikten hemen sonra yapıyordu.altını temizlerken kapatmadan yine yapardı..resmen yara olmuştu poposu kilo alımıda sonra azaldı..bize laktoz intoleransı ve süt alerjisi demişlerdi..diyet sonrasıda bir süre devam etti
Zeynonunannesiiiii oglusunannesi benim kızımda öyleydi.süt alerjisi dediler, ama kızkardeşimin bebeğinin kaka sıklığı ilk aydan sonra azaldı o doktora gitmedi kilo alımında sıkıntı yoktu..başka şikayetide yoktu