[silindi] Kizlae kızım 1 yaşında sütten bayadir kesildi bizde ztn hemen ikinciyi istedik..🙏ama 3 aydır korunmadigim halde olmuyo sanırım iltihap kis fln çıkmadı doktor tahliller temiz dedi acaba folik asit hamileliği kolaylaştırır mı?
Dadam [silindi] doktorlar hamilelik kararından 3 ay önce kullanmaya başlayın diyolar ama ben bebeğin omurga gelişimi için yararlı olduğunu biliyorum yani hamile kalmayı kolaylaştırdığını düşünmüyorum.
17062019 [silindi] folik asit , hamilelik dusunenlere onden takviye amaciyla verilir.vucuttaki vitamin belirli miktarda olsun diye.kolaylastirdigi soylenemez
Sinemes [silindi] Folik asit vücutta depolanmadığı için doktorlar hamile kalmak isteyen kadınlara 3 ay öncesinden başlatıyorlar. O da “Omurganın açık kalması”ihtimaline karşı kullandırıyorlar. Eğer kullanacaksanız Elenetal 1 tavsiye ederim. Birçok vitamin bulunuyor içinde.
1Ezoo [silindi] beni mahvetmisti 1 tane ictm ve fenalastim nerdeyse karin mide agrisindan 2 haftaya yakin kullandim ondan oldugunu farketmeden sonra bir biraktim sukur nrmle donmustm hamileyken bana dokunmustu. Kendi fikrim hic ilacsiz dogal beslenerek bir hamilelik gecirmek
1Ezoo [silindi] ama sonrasinda folik asidin birsuru yan etkisinin oldugunu bebege kdr etkiledigini baya bi arastirdiktan snra ogrenmistim