Balin_annesi 2, 5 aylık bir kızım var son günlerde ellerini aniden yumruk yapıp sıkması çok dikkatimi çekti yumruk yapıp sıkıyor sonra tekrar bırakıyor neyden olabilir bu ? Bebeği böyle yapan var mi anneler gerçekten çok merak ettim ve korkmaya basladim açıkçası
AselMiray Balin_annesi neyden korkmaya başladınız ?? ,, bebek bunlar ellerini kontrol edemiyolar ki keşif dönemindeler ah biz anneler her şeyi endişe ediyoruz
Minik_SerCem Balin_annesi yakınla ellerini ağzına götürüp emcükleyecek onun provasını yapıyordur😊😊bizim eller hep ağızda
BuseBuglemKerem Balin_annesi korkmakta haklısın söz konusu çocuklarımız olunca herşey abartı geliyor gözümüze ama korkacak bişey yok kızım 3 aylık ellerini bi anda yumruk yapıp ağzına götürüyor keşfediyorlar artık o yüzden 🥰🌸
Balin_annesi AselMiray böyle iki elini sıkıp yumruk yapıyor sonra bırakıyor aniden yaptığı için endişelendim sadece ilk defa gördüm bide tecrübesizlik ayriyetten dediginiz gibi annelik işte 😅🙊🙈
Fatosveaselbebek Balin_annesi merhaba bebek olduğu icin yapıyor siz ne yapacaksınız bu durum gecici bebe yağını alın ellerini bileklerini övün sikiyor ya kaşlarını gevşetin bebisin benim oğlan da öğle geçen bayb spasina gittim oradaki uzman söyledi bende hergun masaj yapıyorum kaslari rahatlasın diye ama sorun yok yeni doğan olduğu icin öyle benim oğlan da suan 2 buçuk aylık
Fatosveaselbebek Balin_annesi daha dur böyle elini ağzına sokucak sanki sınırlı çığlık aticak felan benim oğlan çoktan yapmaya başladı 😁2 aylıkken başladı
Balin_annesi Fatosveaselbebek ne bileyim işte insan korkuyor her hareketinden acaba normal mi diye 🙊teşekkür ederim cevap verdiğiniz icin