Faray Kızlar, bebeğim 7 ay 2 günlük ve 13 gündür alt dişleri uzamaya başladı, bu uzama süresi kaç günde tamamlanır, ne gecemiz ne gündüzümüz kaldı, ilaç ve diş jelide çok rahatlatmıyor bilginiz var mı ne kadar zaman sürüyor..
Araseymen Faray diş patladikdan sonra süreç bitiyor uzaması bebeğe sancı ağrı iştahsızlık vs.yapmaz ki.yeni dişleri geliyordur belki ondan huysuzdur oğlum üst 2 dişi patladı tüm sorunumuz bitti patladikdan sonra diş uzamaya gelince 20-30 güne kadar anca belli ediyor kendini
Ozdemm Faray 1 tatlı kaşığı hakiki zeytin yağına 1 çay kaşığı karanfili dövüp koyun buzdolabında bekletin yağı çıkan dişlere damağa azıcık sürün galza sürmeyin uyuşa bilir çokk çok iyi geliyor bir arkadaşım tavsiye vermişti çok işime yaramıştı bebeğimin diş dönemi hep sürdüm damarlarına parmağımla masaj yaptım.
Faray Aysenurl maalesef ne verdiysem yemedi aç olduğunu biliyorum, aşırı huzursuz umarım çabucak geçer.
Faray Araseymen yani uzaması ağrı yapmıyor üstler mi patlayacak diyorsun canım, bunu hiç beklemiyordum işte, teşekkür ederim.