balarisi_2019 14 aylık oğlum 4 gün sonra 15.ci Ayına girecek. 2 aydır baş cevresi büyümüyor. 45.4 cm. Sanırım aklımı kacırmak üzereyim. Eşim de sen takıntılısın diyip duruyor canım çok sıkılıyor. Akşama kadar ölçüyorum kafasını
Filizz66 balarisi_2019 o aylarda benim kızımın baş çevreside o kadar dı hiçbir problemi yok kızımın neden kafana takıyorsun ki? Bazı çocukları kafa yapıları küçük minyon tipli oluyorlar
Minikimmm balarisi_2019 minyon bir bebek olabilir benim kizimda oyle cm cm buyuyor daha boyunu falan kafama takıyorum ama daha buyudugunde spor ile desteklicem
Sinem93 balarisi_2019 Kendinizi çok yıpratırsınız bu şekilde 🥺 Ne kadar olmalı vs bir bilgim yok ama içinizde şüphe, huzursuzluk varsa doktorunuza mı danışsanız? Bu haliyle gerçekten çok zor çünkü sizin için
SZA balarisi_2019 benim oğlumun da 9. aylık kapandı bıngıldak kafa ölçümü takip edilecek mis minyon tipli oluncada kafa yüz şekli küçük olur kafana takip moralini
balarisi_2019 Filizz66 canım inşallah minyonluktandır. Bas çevresi persantil 10 dan 3 e düştü 2 aydır buyumedigi için 😔
balarisi_2019 Minikimmm benimkinin boyu da kısa sanırım 77 cm ama bende uzun değilim eşim de. O yüzden boyunu pek takmıyorum ama iki aydır milim bile büyümüyor. 12.ci ayda bıngıldagı kapandığı zamandan beri büyümüyor😔
Mom042 balarisi_2019 kuzum benim oek bilgim yok bingildak kaoandiktan sonra buyumesimi gerekiyor cunku bingildagi zamaninda kaoanmis erken yada gec kapanmamis ben nedense kizimds 12. Aydan sonra bas cevresinin olculdugunu hic hatirlamiyorum cunku doktor bingildagi kapandiktan sonra hic bakmadi
Minikimmm balarisi_2019 bizim baba 180 ben 165 bu kuccuk kalicak galiba birde bingildak kapandiktan sonra buyume yavasliuor diye biliyorum canim en iyi dr bilir tabi
Ccansuu balarisi_2019 doktorunuz bişey demediyse normal bir durum demek ki kuzımında kafası hep küçüktü 10. Ayda kapandı bıngıldağı 1 yaşında 44 cmdi doktor gayet normal dedi hatta iki doktor ve sağlık ocağı 17 aylık oldu hiç ölçmedim takıntı yapmayın kendinizi yıpratmayın normal bir durum bir dahaki kontrole gittiğinizde doktorunuzla konuşun içiniz rahatlasın 🌱
Mutlululuk Canım 1 yaştan sonra büyüme yavaşlıyormuş öncesi gibi hızlı büyüme olmuyormuş bir sorun olsa motor becerilerine sıkıntı olur gönlünü ferah tut