ArasAybarsMoM Newmothers sma bnm oglanda yesil kaka ve kabizlik yapti humananin icerigi cok iyi buarada ben kullandim bebegime baya
Lilayda Newmothers 3 aylikken humana aldik cok iyidir ama bizimki sevmedi tadını hipp organik içiyoruz simdi. Aptamili bile beğenmedi
ArasAybarsMoM Newmothers bnm bebek prematüre dusuk kilolu dogdu prematil kullandik sonra doktor humana veya similac alin dedi ikisni hala donusumlu kullaniyorum 5,5 aylik ve zamaninda dogan bebeklerle ayni kilosu
Hasrett2 Newmothers humana çok cok iyiii ben ilk 1 ay emzirebildimm ve o sıralarda kakasını pek yapamiyordu gaz sorunu vardı doktorumuz bu mamayı önerdi çok şükür kilo alımı çok güzel ve önde diyebilirim.. Ve gaz tuvalet sorunumuz da ortadan kalktı ben çok memnunum
Enesaffan Humana çok güzel fiyat olarakta çok uygun bebeğim gelişimi guzel ilerliyor kolik bebeğim bunla rahatlıyor içeriği de çok guzel
Newmothers Lilayda bende bebelac gold kullanıyorum uzun zamandır ama son zamanlarda severek içmiyor 🙁
Egeniinannesii Ben sma kullanıyorum meme mama gidiyoruz çişli bezi az olduğu için başladık şuan kilo alımı da gayet iyi kabızlık da gaz da yapmadı bizde beyaz eşya alır gibi şans işi mama almak sanırım😅