Meteeee 2 yaş anneleri bebekleriniz gündüz uykusuna yatıyor mu? Yatıyorsa kaçta yatıyoruyorsunuz akşamları. Ve gün içinde ne gibi aktiviteler yapıyorsunuz
Deletedmom9 Meteeee Gündüz uykusu yapıyor ama zorla. Uyumak istemiyor mecbur uyutuyorum yoksa dayanamıyor. Gece uykusunu 1.5 Aydın 12den aşağı uyumuyor. Gün içinde de genelde tek oynamak istiyor arada birlikte kitap okuyup adeda yayınlarını yapıyoruz lego boyama puzzle gibi.
Songul1996 Meteeee canim oglen uykusu 13.00,13.30 ,14.00 degisiyor 2.30 saat rahat uyuyor, boyama yapıyoruz,oyun hamuru aldim onunla oynuyoruz bazen tek basina oynuyor boyle yani🥰
Agg0207 Meteeee gece 9bucukta yataga giriyoruz bazen 9.15te .oglenleri 1 bucuk gibi yatiriyorum bir saat kadar uyuyor aktivite olarak resim yapiyoruz legolariyla oyuncaklariyla oynuyoruz kutu oyunu cok aldim puzzle seklinde onlari yapiyoruz surekli oyun hamuru oynuyoruz dikkat guclendirme setinden yapiyoruz biraz masal kitaplarini okuyoruz kelime calisiyoruz beraber cocuk sarkilari soyluyoruz boyle yani
Umutegem Meteeee bizfe 23 ayligiz uykularimiz zorla oluyor uyumamak icin direniyor oglen 1 1.5 saat uyuyor akdam da 9.5 10 gibi uyuyor . Ama gun icerisinde boyama yada puzzle givi seyleri pek sevmiyor genelde tencere tava kasiklarimla oynuyor yada arabalariula bazen beraber oynuyoruz. Hamur isi yaparsam oda hamur yapiyor.evde salincaga biniyoruz ole bole zmn geciriyor . Istemezfim ama aradada telden video ixlio