ueums Bebekleriniz 7 8 9 aylar da kaç gram aldı acaba biz 3 ay üzerine gittik sağlık ocağına 3 ay da 600 gram almış bu aylarda kaç alması gerekiyor?
yasegazi ueums canım bu aylarda kilo alımları yavaşlıyor ama 3 ay için 600 gram az geldi bana doktorunuz var mı ona sorsan
Gizemela ueums bizde 7 buçuk aylığız bu ay kızım 200 gram almış çok üzüldüm doktor iki hafta kontrol altında tutalım dedi 400 gramın altına düşmeyelim diyor bakalım ne olucak 😐 ek gıda hiç yemiyor sevmedi hir bir şeyi
becamemom Bizimki 500 gr almıştı. 9.ay kontrolüne gidicez haftaya, yine çok kilo almadı gibi geliyor bana
becamemom ueums evet 1 ayda aldı. Ben dikkat etmemişim sizin 3 ay yazdığınıza. Aslında persentil tablosuna bakıyor doktor. Matematiksel bir hesap yapıyor hatta. Kaç gr aldığından ziyade tablo takibi yapar doktor muhtemelen
ueums yasegazi Doktorumuza ulaşamıyorum sürekli sekreter meşgul diyor muayene gidicem ama randevu yok çok arada kaldım ne yapıcam bilmiyorum
ueums becamemom Tabloya göre 500 gram az %25 persentil civarında boyu iyi dedi ama tam ayına uygun kilosuna düşük demedi aslında ama ben vicdan yaptım sütüm mü yetmedi diye çok az almış çünkü bez sayısı da günde 2 kaka hariç sizin kaç acaba
becamemom ueums bizim kız hep kabız olduğu için günde 1 kez yapsa şükrediyorum. Şuan kaç aylık bebeğiniz? Benim de 5.ayda kilo alımı düşük olunca ek gıdaya geçmiştik. Doktor miktar belirlemişti, mümkün olduğu kadar yedir bu miktarı demişti
ueums Gizemela Kızım da öyle yemiyor ki neler yapıyorum ama yoğurt sadece başka da yemiyor 400 gram olmazsa doktorunuz ne önerecek acaba bana da yazar mısınız?
ueums becamemom 9 aylık peş peşe 3 diş çıkardı 10 gün arayla ve çok hareketli yerinde durmaz acaba hem diş hem hareket ondan mı az aldı diyorum
becamemom ueums bizimki de 15 günde 2 diş çıkardı ve gerçekten ağzına tek lokma almadı sadece emiyordu. Sütüm de çok yok ama yapacak bişeyim de yoktu. Bana normal gibi geldi anlattıgınıza göre. Gün içinde huzursuzluğu var mı
ueums becamemom Dişlerden çok huysuz tam çıkarıyor iki gün iyi sonra tekrar diğer diş ağrısı başlıyor falan yani hep mızmız bende diş diyorum
becamemom ueums bence de diştir. Ama yine de doktor görse iyi olur. Belki mama desteği verir bilemiyorum