zeynepeliz Ebebek sitesinden Humana çay,malt içecek be birkaç şey sipariş ettim. Dün kargomu açtım ki paket tamamen çay olmuş. Siteden iade formu da bulamıyorum. Başına böyle bir durum gelip ebebekle iletişime geçebilen var mı kızlar
Elactus zeynepeliz müşteri hizmetlerini ara yada mağzaya götür telefona mesaj geliyor normalde fatura ama
SweetPaw zeynepeliz web sitelerinde kendi üyelik bilgilerinizin olduğu bölümde değil de e bebek ana sayfada en altta yardım başlığı var oradan değişim/iade koşulları yazan kısma tıklayın oradaki yönlendirmelerle iade formuna ulaşabilirsiniz. Gerçi ulassaniz da birşey değişmiyor ben üç gundur UPS kargo gelsin iadeyi teslim alsin diye bekliyorum 💆💆 umarim siz sorunsuz halledersiniz
Leylus zeynepeliz canım bende bir kaç hafta önce iade işlemi yaptım uygulama üzerinden değil web sayfa üzerinden siparişine gel seçenek butonu oluyor orda iade formu var doldurduktan sonra müşteri hizmetlerini ara aciliyet belirt ups geliyor aynı gün geldi benimki
Ecegul zeynepeliz uygulama üzerinden degil de normal google Chrome dan girince oluyor form. Ama pek başarılı oldukları soylenemez . Sozde ups kargo gelip kapidan alicakmis iadeyi. 3 kez aradim gelmedikleri icin . Sikayet var a yazdim bakalim bekliyorum nolucak