Dyunak En erken ek gıdaya ne zaman başlanabilir bebeğim 4.5 aylık tadimlara başlasam çok mu erken olur sadece anne sütü alıyor bir şey uzattigimda sanki yemek istiyor gibi geliyor ve ne ile başlanmalı yoğurt mu yoksa kabak, havuç püresi filan mı?
Ay20 Dyunak dün doktora gittik doktor azıcık tarımlarag başla dedi 4 ay 10 günlük. Eğer alerjisi verse ortala çıkar ona göre plan yaparız dedi
Meriwa Dyunak bende 4 bucukda ek gıdaya başlıycam ama tadım dönemi 1-2 ayı bulucak acele etmiycem calışıyorum sadece anne sütü veriyorım doktor da kilosunun ileri olduğunu başlayabilceğimi belirtti cnm ebemiz bize liste vermişti danışabilirsin
Meriwa Dyunak yani sütünüz varsa evdeyseniz aceleniz yoksa hiç acele etmeyin hep dua ediyorum 6 aya kadar en az anne sütü olsa diye gece emiyor gündüz ağzına sürmüyor sağıyorum zaten çalışıyorum da 50 günlüktü çalışmak zorundaydım hiç acele etmeyin ben de vicdan yapıyorum ama annem bu dönem evdeyken memur uzaktan çalışıyor kayınvalidem oğluna gelince cocuk bakmıyor kızı için başka bir ile cocuk bakmaya gidiyor bide cici annem var (babamın eşi- annemle ayrılar☺️) oda ek gıdaya gecerse anca bakabilir iş yerime uzak ondan kendini kurtarsın da azcık annem azcık babamın eşi bakar da aklım kalmaz süt yetti yetmedi açıktı olgusu mahfediyo beni
SinyorinA 6.aydan sonra nasilsa her gün ek gida vermeniz gerekecek yemeklere alismasi icin acele etmeyin bence birakin hersey zamaninda olsun sizde simdi tadini cikarin bu zamanlarn sonra surekli ne yapsam da degisik seyler yedirsem diye cok dusunuyor insan 😁
Efeninannesiii02 Mom064 anne sütü mama kullanmıyorum ama sadece mama olarak pirinç unundan mama yapıyorum yoğurt çorba v.s. şeyleri azar azar veriyorum
Esgi Biz 4 aylıkken başladım.ama yavaş kilo aldığı için doktor.gizetiminde başladık zorlamadım sadece tadım.yaptirdim sebzeler ve yoğurtla gittim şuan 5.5 aylık güzel yiyor ble ye bile başlamayı düşünüyorum eline alıp ağzına götürüyor ama erken ek g8da.meme.reddi yapıyor kaş yapayım derken goz cikarabilirsiniz