FirinSutlac Merhabalar güzel anneler temiz sorunsuz birde uygun fiyata mama sandalyesi arıyorum. Var mı satan
Mom34743 FirinSutlac canım bende şimdi letgoya yüklemiştim. Bende Chicco polly mama sandalyesi var. Hiç bir yırtığı söküğü arızası vs hiç bişeyi yok. 370 e vereceğim düşünürsen 🙏 şuan indirimde 1180 TL olmuş 🙏🥰 Olric11
Mnli FirinSutlac ay ben e bebeğinkini hiç açılmamış kutuda 50₺ ye sattım dolaptan bugün post açmıştım burda da keşke denk gelseydi burdan bir anneye gitmesini isterdim
Mnli Biraba https://www.e-bebek.com/baby-plus-diny-oyuncakli-ayakli-bebek-mama-sandalyesi-p-byp-564789/ bu ben çok memnunum yazlıkta da kullanıyorum
eSved E bebekten almistim çalışma masali diye geçiyor 120 lira hem yerde yerken de kullaniyorim cokda memnunum direk sıfır alin bence
Samya FirinSutlac bazen bim ve A101 e geliyor e bebeğinkini aynısı. Ama ben kullandım K hafifti bebeğim için 9-10.ayda risk oluşturmaya başladı. Ben sonra ıkea antilop aldım kolay yıkanır silinir her yere taşınır ama e bebekten daha güvenli. Fiyatı da 140 dı düşünün derim.
Gamzeliimom FirinSutlac bende satıyorum ilgilenirseniz sıfırı 300.400 lira 150 ye satmayı düşünüyorum cok sglam bi ürün devrilme riski falan yok kademeli
Kuzum23 Ben bim den aldım pilsanın 65 TL ye çokda güzel hatta bu hafta şok a da gelecekti 54 TL ye yada a101 e bakın bnce