Zeynepadenmom bebeklerinizi sağlam çocuk kontrolüne götürüyor musunuz birde memnun kaldığınız doktorlar kimler herkes yazsın ki belki birinin işine yara 😊 ben yrd. doç. dr. Ali fuat Serpene c götürüyorum kendisini instagramdanda takip edebilirsiniz harika yazılar paylaşıyor medicine bağcılar da görev yapiyo 90 tl muayene ücreti 😊
Thesra Zeynepadenmom Beylikdüzü medilife da Ali Musevitoğlunu kesinlikle tavsiye ederim biz çok çok memnunuz kendisinden çok naif ince bir adam 👌👌 70 tl muane ücreti
Zeynepadenmom NaimeYilmaz medicine hospital arayarak randevu alabilirsiniz ben öyle yapıyorum ama gerçekten muhteşem bi doktor
Zeynepadenmom [bilinmeyen] eminim bu doktora gidince diğer doktorlardan memnun kalmazsın 😊 instagramdan bak istersen anlicaksin 😊😊
ALYASNB Benim kendi bebekliğimden neredeyse ergenliğime kadar götürdükleri Kütahya’daki Askeri hastanenin baş hekimi olan Mustafa Baykan gibi bir doktor arıyorum ama İzmir de yaşıyorum ve öyle ilgili bilgili muhteşem bir doktor bulamadım henüz . Çocuk doktoru Mustafa Baykan Bursa’ya taşınmış Özel Jimer hastanesindeymiş orada olan varsa şiddetle öneririm Çocukluğmdan beynimde yer etmiş Orada yaşayan gidenler varsa çok şanslı 🍀🙏
Zeynepadenmom ALYASNB inşallah bulursun oyle iyi bi doktor gerçekten doktor secimi çok çok önemli bence hele ki aşılar falan ben bilmiyordum rota virüs aşısı inek sütüne alerjisi olan bebeğe yapılmaz doktorumuzdan oyle güzel şeyler öğrendim ki
Nldm ALYASNB Bende izmirde yaşıyorum Sertaç Özalp’e gidiyorum alsancakta ilgili ve kendini geliştiren bir doktor şu an için memnunum. Her saat ulaşabiliyorum da benim için en önemli kriter bu.
mysterygirl ALYASNB merhaba bende çocukken Mustafa başkana gidiyordum adını arattım acaba götüren var mi diye siz çektiniz. İzmir’de de guldane koturogluna götürüyorum çocukları bana Mustafa beyi hatırlatıyor belki hala buralardasınızdır diye yazmak istedim
Nekwa [bilinmeyen] canim bağcılar safa hastanesi nde suat bey var harika biri taa eşimin dr.mus şimdi 2.cocugumunda 😊
Zeynepadenmom NaimeYilmaz kart vermisti numarasi vardi ama hiç yazmam gereken bi konu olmadı birde instagra üzerinden zaten sürekli görüşüyoruz 😊
Nekwa [bilinmeyen] alerjik bronsit var büyükte bizde onun için gittik cok şükür iyileşti gibi büyüdükçe belli oluyor çünkü
Nekwa [bilinmeyen] biz zaditen aeros deladay bu alerji suruplarindan 1i ventolin eger kötüyse antibiyotik. Ben kendim viks buhari yapiyodum mayıstan beri 1 gecen ayoldu ilaçları kullandim gecti şükür