DamlaDeniz Bugün bebeğim 39 günlük oldu şimdiye kadar kusmamız yok denilecek kadar azdı ama bugün dolu dolu şelale gibi kusuyor aranızda böyle durum yaşayan var mı üşütmüş olabilir mi diye endişeleniyorum
Deletedmom121 DamlaDeniz cnm herşey olabilir üşütmüş olabillir enfeksiyon olabilir reflu olabilir eğer devam ederse bu şekilde doktora götürürseniz daha iyi olur
seldaselda28 DamlaDeniz yer yemez kusuyorsa maalesef reflu.Devam ederse doktora götürün.ben 1 hafta bekledim mamayla besleniyoruz.ultrasonda bir sey cikmadi ama reflusu varmis reflu mamasi iciyoruz simdi.
Fyzaeyll zehranurcinar Ben kokuyorsa üşüttü diye biliyorum. Ya ayaklarını ya midesini yada siz üşüttü iseniz süttende geçmiş olabilir
reinamm seldaselda28 😞 benim kızım 4 gündür böyle. Emzirdiğim gibi çıkarıyor sonra açlıktan ağlıyor. Reflü müdür ya😢 fışkırır tarzda kusmuyor
Hknoznr_nzl Dik besleyin bebeği emdikten sonra hemen yatırmayın 15 dakika kucağınızda tutun reflü olabilir ama doktora görğnün yinede
seldaselda28 Fundanur normal mama kivamindan daha koyu kusmasin diye ama doktora gitmediyseniz doktora gorunun biz doktor tavsiyesiyle basladik.