Busra19 Silikon uçla emziren anneler ne zamana kadar emzirdiniz ben kızımı uçlardan vazgeçiremiyorum uçsuz kesinlikle emmiyor
Durukusunannesii Busra19 2 gün oldu bırakalı baya uğraştım ama aldı memeyi sonunda hala alırken zorlanıyo ama alıyo sonunda rahat ettim sürekli yıka kaynat çok yorulmustum ama şuandada emzirirken canım yanıyo yara oldu hep alıscaz ama .
leylzd Busra19 bende de oyle olmustu, sonradan artik oda sinirlenmeye basladi, 40 gun fln emizdirdim ben oyle, sonra sadece sagip verdim hem ona kolay oldu hemde bana.
AnnesininUmutu Busra19 Net hatırlamıyorum 15-20 gün olması lazım. Silikonla emzirmeye başlar sonra çıkarıp öyle devam ederdim. Yavaş yavaş alıştı.
Drindniz Ayda annem laf etti ve bıraktırdım zor oldu bir hafta tutamadı bebeğim ama zamanla benim için de onun içinde çok daha iyi oldu inanır mısunuz sütüm daha da çoğalmıştı
Helinyes Drindniz bende kullanıyorum silikon uç çokta zor oluyor sürekli temizliği yara olmadımı tekrar
Drindniz Helinyes çok acıdı yara olmasın diye krem kullandım ara ara oldu ama slikon sonuçta nereye kadar öyle emecek diye düşündüm bende dediğin gibi temizlik kaybediyordum bide sürekli 😂
Drindniz Busra19 bi anda bıraktırdım ağladı tutamadı kolaya alıştığı için zorlandı bir hafta ama sonra çok rahat ettim farklı geldi göğsüm acıdı gibi oldu baya bi ama duygusu da başka
ilkgozagrimmm Bizim bebek 2 aylık. Doğumdan itibaren kullandım ama bu ara emmek istemiyor sağıma başlayacağım artık sanırım
ahkalbimm Busra19 ben ikinci ayında bıraktırdım uyanıkken silikonla verdim uyurken normal verdim daha sonra uyanıkken silikonla veriyordum emerken hemen çıkarıp göğsümü vere vere bıraktırdım
Elifnaz20 Bebeğim 4,5 aylık hala silikon ile emiyor. Doktor sakınca görmedi, bende kızımı zorlamadım açıkçası. Biraz zor yani sürekli yanında, yörende, temiz tutma işlemi ama emsin de bebeğim, nasıl emerse…
Gizemayaz Elifnaz20 sütünüzde azalma oldu mu? Silikon ile emzirme azalmaya neden olur dedi bir ebe. Benim oğlum da sadece silikon ile emiyor. Doymuyormus gibi geliyor 😔
Elifnaz20 Yoo azalma olmadı. Yani bunu diyenler neye dayanarak diyor acaba. 4,5 aylık kızım 2650 doğdu. Şu anda 7000 kilo( MaşaAllah 🧿 ). Hiç mama kullanmadım çok şükür
Gizemayaz Elifnaz20 masallah diyeyim cok sevindim bunu duyduğuma. Hangi marka silikon uç kullandınız acaba ? Oglum yeter ki emsin silikon ucla bile razıyım cunku ben direttim memeyi alması için ac kaldi o hafta hic kilo almadi daha çok üzüldüm.
Elifnaz20 Gizemayaz avent kullanıyorum ben, yani öyle öcü gibi de görmüyorum silikon ucu, bende sizin gibi emsin de nasıl emerse emsin diye düşünüyorum, kızımı da zorlamıyorum
MotherQueen Deliklerini tek tek keserek başlayabilirsiniz bebeğiniz fark etmeden önce bir delik kesin 2-3 gün öyle emzirin baktınız fark etmedi ikinci delik oda 2-3 gün sonra diğerlerinide birlikte duş yapın ten teması olsun anne karnında sıvının içindeydiler küvet yoksa banyoda eşiniz ılık su döksün üstünüze sizde zorlamadan meme teklif edin bu şwkilde keserek bıraktıran bir çok insan var baktınız fark etti kesince kesmediğiniz silikonu takın ve tekrar bi önceki aşamaya dönüp tekrar tekrar deneyin