Ata0905 irmatess patlamış mısır. Su . Komposto , dut kurusu , dereotu , bahar yada kaynar denilen lohusa şerbeti 7 baharat giriyor içine, tahin . Aklıma gelenler bunlar 🌺
esmerayes irmatess gece yatmadan yogurt yulaf bal yiyodum ustune bolca su iciyodum 1 2 saat sonrasida soda iciyodum ben yaramisti sabah memeler balon oluyodu 😂 hem yulaf sut kanallarinida cok iyi açiyo bol bolda sut yapiyo
irmatess esmerayes Soda bebekte gaz yapmıyo muydu ya 😊 Asitli bişey tüketmeye korkuyorum gazı olacak diye 😂
h_yigit2 irmatess kuru incir hurma rezene sütlaç su havuç balık yeşil yapraklı sebzeler halada tüketirim çok faydalı çok şükür paşam anne sütüyle büyüyor 3 gün sonra 5 aylık oluyoruz🙇♀️🙇♀️
mirayyy20-20 Canım ben oldum olası dengeli ve sağlıklı beslenmeye çalışıyorum şu an diyette yapıyorum diyetisyenle kilo veriyorum ama sütum var şükür. Akşam yemeğinde mesela hep proetin karbonhidrat sebze hepsini koymaya çalışıyorum tabağa. Yeşillikler tüketiyorum sabahları ve doğal sebze meyve mevsiminde yani. Ceviz hurma incir fındık ara öğünlerde tüketiyorum. Su da çok önemli ben çok icemesem de çok açık çayla destekliyorum